1. Stiinta + stiinta + stiinta = perfectiune

Herbal Essences a facut echipa cu Kew Royal Botanic Gardens – una dintre principalele autoritati din lume in materie de plante – pentru a dezvolta formule inovatoare care valorifica intregul potential si beneficiile plantelor pentru a schimba complet modul in care ne ingrijim parul. Din acest motiv, veti observa ca toate containerele liniei bio:renew au sigiliul de certificare Kew Gardens.

2. Fabricat responsabil

Aloea folosita in liniile Color Protection si Protect and Repair este extrasa in mod responsabil de o comunitate din Tamaulipas. Extragerea materiei prime in mod responsabil si etic este o prioritate pentru brand; intrucat inteleg importanta si impactul pozitiv pe care productia produselor lor il poate avea de-a lungul lantului, nu doar asupra consumatorului. De asemenea, le pasa de mediu, motiv pentru care au dezvoltat multe initiative durabile, astfel incat produsele lor sa fie create cu zero deseuri.

3. Fara cruzime impotriva animalelor

Stim deja: nu exista nimic care sa justifice testarea pe animale, NIMIC. Herbal Essences are deja sigiliul PETA care asigura ca ingredientele, materiile prime sau formulele sale nu au fost niciodata testate pe animale. <3

4. De asemenea, nu contine sulfat

Sulfatii sunt substante chimice care au proprietati de curatare. In ultimii ani, multe marci, precum Herbal Essences, au ales sa-si formuleze produsele fara sulfati, deoarece acestia pot fi prea abrazivi pentru piele si par. Ceva care poate avea ca rezultat un scalp sensibil, uscat si rosu si un par uscat si predispus la rupere. Aici explicam totul despre sulfati.

5. Este tot ce ai nevoie in trei produse

Rutina noastra de ingrijire a pielii are deja prea multi pasi, iar ultimul lucru de care avem nevoie sunt inca 80 de pasi in rutina noastra de ingrijire a parului. Intre sampon si balsam vei avea un par sanatos, puternic, protejat si hranit, dar daca simti ca ai nevoie de putin mai multa hidratare sau de un protector termic inainte de a folosi unelte termice, acestea au doua uleiuri bifazice care lucreaza pentru a trata si coafa la in acelasi timp.ora (consultati SFATUL nostru ELLE la sfarsit <3 ).

6. Yaaay,aloe!

Toate produsele sunt formulate cu Aloe. Cu de 6 ori mai multa aloe, mai exact. Aloe este folosit de sute de ani datorita proprietatilor sale hidratante si reparatoare. Linia Color Protection amesteca puterea aloelui cu cea a algelor marine, astfel incat concentratia de clorofila sa pastreze culorile colorantului. Linia Protect and Repair este formulata cu mango, care are concentratii mari de magneziu, calciu si vitamine, pentru a inversa deteriorarea fibrei parului.

7. Puteti face combinatia perfecta

Exista momente in care scalpul nostru are nevoie de ingrijire total diferita de cea a lungimii noastre mijlocii. Lucrul bun este ca poti combina linia Color Protection si Protect and Repair in functie de ceea ce ai nevoie. De exemplu, daca ai un balayage, poti folosi samponul Protect & Repair pentru a intari fibra parului de la radacini si Balsamul Color Protection pentru a prelungi integritatea culorii.

8. Este accesibil cu rezultate de lux

Este ingrozitor sa gasesti un produs pentru ingrijirea parului sau a pielii care face MINUNAT, dar costa opt doua saptamani… Ceea ce ne place la intreaga linie bio:renew este ca are preturi accesibile, dar rezultatele arata si se simt ca lux. Atat samponul, cat si balsamul costa 140 de pesos, iar uleiul bifazic costa 150 de pesos.

SFAT: Valuri de plaja fara instrumente de caldura

Uneori trebuie sa reducem utilizarea instrumentelor termice pentru a ne vindeca si ingriji parul. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti iei ramas bun de la valurile de pe plaja. Pulverizeaza-ti parul cu uleiul bifazic (alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, atat crema hidratanta cat si reparatorul lucreaza pentru tehnica) si realizeaza o impletitura. Trucul pentru ca valurile sa arate plaje si cool este ca impletitura este pe jumatate lejera cu o forma lejera (zero perfectionata), se termina cu doi centimetri inainte de capete, iar jartiera este pe jumatate lejera ca sa nu iasa in evidenta. Asteptati cateva ore pentru ca parul sa absoarba bine uleiul si sa stabileasca bine valurile si gata!