Unele dintre coafuri ne ajuta in nevoile fetelor cu par putin , fie ca este sa para mai tinere sau mai in varsta, sa ascundem radacinile celor care o vopsesc sau pur si simplu sa dam impresia unei coame mai voluminoase. Totusi, in cazul ascunzarii daca ne lipseste volumul, aceste tendinte de coafura sunt potrivite.

Adunate cu ace

Utilizarea accesoriilor este o optiune excelenta pentru a ascunde un par fara volum. Secretul consta in modul in care le folosim. Adunarea parului in mijloc prin cateva franjuri laterale va ajuta sa dati impresia de mai multa dimensiune in fata. Nu lasa sa se plictiseasca, adauga niste barete – da, una dintre tendintele accesoriilor din ultimele sezoane – care sa iti puna in valoare ceafa. Poate doriti sa incercati un pic de crep deasupra pentru a da impresia unei coafuri mult mai elaborate. Vestea buna este ca cu acest look poti trece cu usurinta de la un eveniment formal la unul casual (sau invers!). Singurul lucru de care trebuie sa ai grija daca te hotarasti sa-l folosesti intr-un eveniment nocturn este sa contemplati barete mai delicate si mai atente.

Chongo

Chicul clasic nu da gres niciodata. Acest updo rapid poate fi perfectionat pentru a trece de la o coafura simpla de 10 secunde la una care este, de asemenea, rapida, dar care se simte ca mai multa munca si timp. Stapanirea ei necesita o lungime medie – daca ai parul foarte scurt, s-ar putea sa vrei sa iei in schimb un updo dezordonat – putin fixativ si cateva agrafe. Incepeti prin a desparti parul cu o linie de sus (nu uitati intotdeauna sa uscati parul) si periati-l in lateral. Mai tarziu, ridicati-o cu ambele maini si luati-l inapoi, ajutati-va cu o perie pentru a-i oferi un finisaj mai plat si legati-l in partea de jos a parului intr-un coc. Folositi niste ace pentru a fixa parul rebel pe partile laterale.

Impletit din fata

Impletiturile sunt o optiune excelenta pentru a ascunde parul mic (si mult). Pentru cei fara coama proeminenta, o impletitura poate ajuta la adaugarea de volum. Amintiti-va ca pentru a impleti cu succes parul este esential sa pastrati sectiunile ingrijite si bine definite. Cu exceptia cazului in care intentia ta este de a crea o impletitura dezordonata, asigura-te ca tii o strangere ferma pe sectiuni atunci cand impletesti, pentru a preveni coafura sa arate neglijent si lipsit de forma. Realitatea este ca impletiturile sunt o coafura care necesita practica asa ca nu uita sa iti faci timp daca vrei sa o faci.

Colectare redusa

Coada joasa este o alta coafura clasica pe care toti (da, toti) le facem. Cu toate acestea, poti oricand sa adopti o abordare mai moderna daca o faci cu parul foarte drept. Aceasta coafura este perfecta pentru cei cu parul foarte scurt care abia poate fi adunat, foloseste un strat de fixativ in jos si lasa acele fitiluri din fata iesite in afara, vor da un aspect mai relaxat. 

Adauga un accesoriu precum o brosa sau perle pentru ca coafura sa nu devina plictisitoare. De asemenea, daca parul tau este de lungime medie, poti adauga o panglica si o infasura pana la capat, un sfat bun pentru parul cel mai rebel.