Ziua Indragostitilor este o intalnire care ne aminteste ca totul este mai bine in cuplu. Cu toate acestea, anul acesta, posibilitatile planurilor pe care le putem face pentru a ne bucura de aceasta data sunt destul de limitate de masurile de izolare ale pandemiei.

Prin urmare, ideea de a juca jocuri video cu acea persoana speciala nu era doar emotionanta, ci si sigura. Daca sunteti interesat de plan, aici va recomandam cateva dintre cele mai bune jocuri video de jucat in cuplu.

Viata este ciudata

In acest joc, personajul principal se numeste Max si utilizatorul il poate insoti in timp ce il vedem cum ia decizii importante care ii definesc cursul vietii. Toate acestea pentru ca personajul are capacitatea de a da timpul inapoi si de a lua diferite decizii care ii afecteaza semnificativ viitorul. Cand este jucat in cuplu , este o mare oportunitate de a lua decizii de viata impreuna cu persoana iubita si, astfel, de a ne cunoaste mai bine in domeniile de afinitate ale vietii de zi cu zi. Poate fi foarte romantic sau haotic, asa ca mergeti cu mintea deschisa. Mai ales daca inca nu se cunosc prea bine, intrucat in ​​unele dintre deciziile pe care le vor trebui sa le ia, pot iesi la iveala idealuri sau asteptari de viata care ar putea sa nu fie atat de compatibile. Desi se poate intampla si invers…

Nu muriti de foame impreuna

Clay Entertainment

Compatibil cu PS4, Xbox One, PC si Mac

Pe un ton mai putin romantic decat precedentul, acest joc este despre supravietuirea conditiilor extreme cu o singura persoana. Protagonistii se pierd in padure si trebuie sa gaseasca cel mai bun mod de a ramane in viata. Daca reusesc sa iasa impreuna din aceasta mizerie, poate ca si-ar putea intari legatura.

Snipperclips

Nintendo

Compatibil cu Nintendo Switch

Acest joc este cel mai recomandat pentru cuplurile care nu sunt jucatori profesionisti . Este vorba de a pune cap la cap puzzle-uri ca o echipa, in care fiecare dintre jucatori trebuie sa coopereze cu ceilalti pentru a se salva reciproc. In timp ce asteptam urmatoarea versiune a Nintendo Switch, aceasta optiune suna dragut si usor pentru cupluri de Ziua Indragostitilor.

Florenta

IGDB

Compatibil cu Nintendo Switch, Android, PC si Mac

Florence este o femeie de 25 de ani care trece printr-o serie de experiente inainte de a se indragosti de cineva. Pentru a realiza acest lucru, el trebuie sa rezolve diverse puzzle-uri si sa aiba niste intalniri incomode, precum si provocari din viata sa profesionala. Acest joc va permite sa va amintiti acele momente care se petrec inainte de a intalni persoana iubita.

Supragatit: tot ce poti manca

Echipa 17

Compatibil cu PS5 si Xbox Series X

Acest joc este recomandat doar cuplurilor care se afla deja intr-un moment stabil in relatia lor. Si este ca, din cauza nivelurilor de tensiune pe care le poate provoca, nu ne-am dori sa fie motivul unei lupte. In ea, jucatorii trebuie sa gateasca impreuna intr-un restaurant, dar, ca in viata reala, in acest spatiu tensiunile incep sa creasca din ce in ce mai mult. Prin urmare, intre cei doi jucatori care sunt integrati, acestia trebuie sa indeplineasca solicitari complexe de la clienti. Acesta este jocul clasic in care toate grosolania si expresiile de disperare pe care le cunoastem ies la lumina.

Merita sa precizam ca, desi in mod normal asociem aceasta intalnire cu cuplurile sentimentale , este si ziua prieteniei . Asadar, daca nu sunteti implicat in prezent intr-o relatie romantica, va puteti bucura in continuare de aceste jocuri , precum si de orice alta activitate care va atrage atentia pentru a sarbatori 14 februarie, in compania unor prieteni buni.

In plus, daca adunarea pentru a juca jocuri video sau a le juca de la distanta tot nu te convinge ca fiind cel mai bun plan pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor in perioadele de izolare, iti oferim si alte variante sigure si distractive.