Desi faima lor nu a atins inca nivelul de ceasuri inteligente , Smart Rings (sau Smart Rings ) au fost mentionate mai mult in 2021 ca o alternativa stilata la ceasuri, oferind caracteristici similare, dar evident cu unele limitari. In 2022, popularitatea sa ar putea creste si mai mult, asa ca este timpul sa vorbim despre aceste accesorii tehnologice si despre ce fac ele cu adevarat. 

Ce sunt inelele inteligente?

Inelele inteligente , dupa cum sugereaza si numele, sunt inele care sunt create cu tehnologie care le permite sa se conecteze la alte dispozitive in timp ce preiau date de la operator, care pot fi analizate din aplicatiile pentru smartphone . Desigur, arata ca inele conventionale, desi unele pot fi mai mari. Popularitatea sa nu este inca atat de mare, dar suntem siguri ca va creste. 

Aceste dispozitive sunt similare cu ceasurile inteligente prin faptul ca pot monitoriza activitatea utilizatorului, partajand unele aplicatii de baza, cum ar fi inregistrarile numarului de pasi, masurarea presiunii, pe langa faptul ca altele, cum ar fi analiza somnului, au fost deja implementate, printre altele si fiind mai multe. compacte decat un ceas, pot fi mai confortabil de purtat in orice moment. 

Aceste inele necesita de obicei conexiune la un dispozitiv mobil, dar pot functiona si fara un dispozitiv mobil, permitand accesarea datelor din jurnalul de miscare intr-o varietate de moduri. 

Pe de alta parte, inelele inteligente pot fi folosite pentru a efectua o plata prin deblocarea unui terminal de plata din apropiere, pentru a debloca alte dispozitive sau pentru a interactiona cu elemente ale locuintei facand gesturi cu mainile. La fel, unele includ deja butoane de activare sau sisteme tactile pentru a prelua apeluri sau pentru a initia un gest. Cnick a dezvoltat un breloc care va permite sa va porniti Tesla cu acest dispozitiv.

Desi unele inele inteligente nu includ un ecran, altele au un fel de afisaj mic pe care poti sau nu interactiona pentru a efectua actiuni. Si, asa cum ne-am astepta de la acest dispozitiv, vibreaza si cand soseste un mesaj sau avem orice tip de notificare. Este un gadget esential. 

Ce marci produc inele inteligente? 

Diverse marci au intrat in jocul inelelor inteligente , cu toate acestea, niciunul dintre ele nu este de la mainstream , cum ar fi Apple sau Samsung. In schimb, printre cele mai bune inele se numara Oura Ring 3, ORII Smart Ring sau NFC. Unii se concentreaza mai mult pe design, in timp ce altii pe tehnologie, unii gasind tot ce este mai bun din toate lumi. 

Poate mai tarziu vom vedea mai multe din mainstream pe piata inelelor inteligente

Merita sa aveti? 

Daca nu va plac ceasurile inteligente , dar doriti unele dintre optiunile pe care le ofera, cu siguranta poate fi o alternativa excelenta si va fi mult mai confortabil. Singurul lucru de luat in considerare ar fi caracteristicile pe care le cauti sau daca esti mai interesat de design decat ceea ce poti face cu el. 

Il vedem ca un plus interesant pe piata gadgeturilor, deoarece, in timp ce ceasurile inteligente nu arata la fel de bine ca ceasurile clasice si, de fapt, toate ajung sa semene unele cu altele, inelele vor gasi o varietate buna si are o forma discreta. tehnologic si purtati in schimb un ceas clasic. 

De asemenea, ca accesorii simple si un accent mai mare pe design pot fi intr-adevar o parte cheie a garderobei barbatesti, fiind ideale de purtat in orice moment, elegant sau mai casual, in functie de gust. 

La fel, daca esti iubitor de fitness, inelul este si o modalitate simpla si discreta de a iesi si de a-ti monitoriza performanta pas cu pas.