Creatorii aplicatiei de intalniri Shakn au dezvaluit trasaturile fizice pe care femeile si barbatii le plac cel mai mult. Cand barbatii si femeile incearca sa cucereasca pe altul, ei incearca sa-si foloseasca cele mai bune arme si, desi frumusetea exterioara atrage la prima vedere, in cele din urma frumusetea adevarata se gaseste in interior si nu in exterior.

Atunci cand utilizatorii folosesc aplicatii de intalniri, unul dintre primele lucruri pe care le vad sunt caracteristicile fizice ale altor persoane si, daca asta ii atrage, al doilea pas este sa se cunoasca mai bine. Acesta din urma in Shakn se face din functia Momente care va permite sa impartasiti gusturile fiecarei persoane, cum ar fi muzica, carti, planuri, hobby-uri si multe altele, care, pana la urma, este ceea ce va va permite sa cunoasteti mai mult fiecare persoana. temeinic.cealalta persoana si intr-un fel sa anticipeze daca este ceea ce doreste sau nu.

Dar pentru a ajunge la momente, trebuie sa faci primul pas si acel pas este atractia fizica, prima impresie pe care o fac pe profil si pentru asta Shakn ne spune care sunt acele caracteristici fizice care le plac cel mai mult, pentru ca utilizatorii sa tina cont si cumva folosit pentru a incerca sa-l atraga pe celalalt.

Trasaturi fizice pe care femeile le plac cel mai mult la barbati

Simetrie: Un barbat cu o fata simetrica este aspectul care atrage cel mai mult o femeie. A avea o fata simetrica este adesea asociata cu un semn de sanatate buna si gene de calitate.

Linia maxilarului: Un barbat este considerat mai masculin atunci cand are o linie unghiulara si patrata a maxilarului. Daca este asociata cu obrajii inalti si marcati si buze pline, practic devine un magnet pentru femei. Desigur, daca aceasta falca este insotita de un zambet bun, care reflecta naturaletea si raspandeste fericirea, combo-ul castiga.

Ochii: Ochii mari si expresivi atrag foarte mult, dar ceea ce face diferenta este aspectul, ca arata sincer si vesel. In ceea ce priveste culoarea, barbatilor cu ochi deschisi (albastri, gri) le plac femeile mai mult decat celor cu ochi inchisi la culoare.

Inaltime: barbatii inalti tind sa atraga mai mult femeile. Acest lucru este derivat dintr-un sentiment primar, in care femeile tind sa caute sa se simta protejate. Prin urmare, majoritatea femeilor cauta un partener mai inalt decat ele, iar daca acesta este suficient de inalt incat sa poarte din cand in cand tocuri, cu atat mai bine.

Spatele: Este o alta dintre marile semne legate de masculinitate si virilitate, mai exact umerii. O silueta in forma de V, unde umerii sunt mai largi decat talia, este adesea considerata perfecta. Inca o data, este asociata si cu viziunea traditionala a nevoii de protectie a femeilor.

Trasaturi fizice pe care barbatii le plac cel mai mult la femei

Gura: Putine lucruri sunt mai irezistibile pentru un barbat decat o gura feminina apetisanta, cu buze plinute si hidratate (gloss-ul de buze este magic pentru asta). Luciul de buze devine o arma de seductie care atrage la lumina barbatii precum tantarii. Aceasta gura, insotita de un zambet larg care transmite sinceritate, este o combinatie castigatoare.

Parul: In ciuda tendintei in continua evolutie a parului scurt pentru femei, barbatii au inca un punct slab pentru o femeie cu parul lung si stralucitor. In ceea ce priveste culoarea parului, nu exista preferinte, desi tind sa le placa mai mult culorile naturale decat parul vopsit.

Ochii: ochii mari si expresivi sunt mai atractivi pentru barbati decat ochii mici. In timp ce barbatii cu ochi deschisi sunt mai atragatori pentru femei, ei prefera ochii caprui sau verzi, asociati cu frumusetea clasica spaniola.

Bustul: Lasand tipurile de fete care le plac cel mai mult barbatilor, una dintre cele mai atractive parti ale anatomiei feminine este bustul. Contrar a ceea ce se crede, femeile nu sunt destinate a fi excesiv de voluptuoase, de fapt, sanii care nu sunt prea mari, dar sunt proportionali cu restul corpului, sunt mai atragatori.

Piele: pielea luminoasa, hidratata si cu aspect sanatos este irezistibila pentru barbati. Prin urmare, o alimentatie buna, odihna si hidratare vor face diferenta in starea pielii, astfel incat sa fie atractiva.