Cele mai noi jucarii sexuale pentru senzatii de neuitat

Daca viata ta sexuala pare mai semnificativa in ultima vreme, bine ati venit la club. Cu totii intram intr-o rutina cand vine vorba de sex. Nu este nimic rau in a avea o rutina pentru viata voastra sexuala. Aprindeti lumanarile, mergeti la o cina fantezista, purtati lenjeria preferata si totusi si acest lucru devine o rutina in timp.

Obisnuinta cu rutina ta sexuala este normala, de aceea, aceste jucarii sexuale sunt ideale pentru a trece de aceasta etapa a rutinei. In timp ce exista multe moduri de a va condimenta viata sexuala, jucariile sexuale ocupa primul loc.

Marele avantaj al jucariilor sexuale este ca sunt variate si vin intr-o gama vasta de modele, preturi si indeplinesc pana si cele mai ascunse fantezii sexuale si se gasesc la preturi accesibile in magazine online de sexshop, asa cum este si magazinul regasit pe www.esexshop.ro.

1. Vibratoare sex oral

Aceste vibratoare orera aceeasi senzatie a unui sex oral si se regasesc atat in jucarii sexuale barbati, cat si in jucarii sexuale femei. In functie de modelul ales, aceste vibratoare pentru sex oral pot fi: rezistente la apa, trepte diferite de intensitate a vibratiilor, cu baterii sau reincarcabile. 

2. Vibratoare clitoris

Daca pentru barbati orgasmul este orientat spre o singura zona, la femei, orgasmul poate fi interior, exterior sau ambele variante. Vibratoarele pentru clitoris sunt versatile. In primul rand, acestea pot fi utilizate pentru imbunatatirea unor pozitii sexuale cu partenerul, pot fi utilizate individual si cel mai important pot fi purtate oriunde. Pe www.esexshop.ro se regasesc vibratoare de tip glont, vibratoare deget, dar si baghete vibratoare. 

3. Vibratoare punctul G 

Forma acestor vibratoare va permite sa va stimulati atat clitorisul, cat si punctul G, in acelasi timp, este practic perfect pentru orgasme intense. Inainte sa achizitionati vibratoare sau alte jucarii sexuale pe www.esexshop.ro, ar trebui sa urmariti materialul din care sunt confectionate si accesoriile preferate intr-o sesiune erotica. Aceste vibratoare au varful usor curbat pentru a permite formarea unui unghi optim in care punctul G este cu adevarat rasfatat.

4. Vibratoare Butterfly

Aceste vibratoare vor face pur si simplu toata treaba, ele fiind fixate pe zona din jurul vaginului. Vibratoarele Butterfly sunt unele dintre modelele cele mai apreciate de femei. 

5. Vibratoare baghete

Aceste vibratoare sunt excelente atat pentru resimtirea unui orgasm intens, in timp ce este si un excelent instrument de masaj. Baghetele vibratoare sunt excelente in timpul preludiului cu un partener , in timp ce reprezinta tot ce are nevoie o femeie pentru a se simti in al 9-lea cer. 

6. Dopuri anale vibratoare

Dopurile anale sunt putin intimidante, dar pentru acelea dintre voi care sunt pregatite sa incerce ceva nou sau si-au inceput deja incursiunea in universul dopurilor anale, dopurile anale vibratoare sunt o alegere excelenta. Poti alege o dimensiune medie, iar vibratiile il fac sa se simta familiar cu jucariile sexuale tipice.

7. Inele vibratoare cupluri

Un alt produs pe care il puteti folosi cu adevarat doar cu un partener, inele vibratoare fac sexul mai placut pentru ambele persoane. Inelul se contracta pe penis, adaugand o senzatie suplimentara pentru purtator, in timp ce varful vibrant se aseaza pe clitoris in timpul sexului. Practic, se simte ca partenerul tau tine un vibrator in timp ce faceti sex. Unele inele au un design destinat stimularii si mai intense, acestea avand diverse striatii, asa cum se regasesc pe esexshop.ro.

8. Vibratoare deget cu masaj

Forma unica a vibratoarelor pentru masaj se remarca cu siguranta in topul cautarilor. Se ataseaza de varful degetului si poate fi folosit pe clitoris sau in vagin. Practic, transforma degetul intr-un vibrator. Se regasesc diverse modele accesibile ca pret pe www.esexshop.ro.