Este o realitate ca managementul financiar defectuos face ca multi oameni sa ajunga la sfarsitul celor doua saptamani fara bani. Pe langa reducerea cheltuielilor inutile, o modalitate de a rezolva aceasta lipsa de bani este gasirea altor venituri.

Paginile pentru a face sondaje si a castiga bani sunt o alternativa care va poate oferi venituri alternative care va permit sa aveti o stabilitate financiara mai buna. Aflati despre cele mai bune site-uri de sondaje online si despre cum sa profitati la maximum de ele.

LifePoints

LifePoints este o comunitate cu peste 5 milioane de membri din intreaga lume. Membrii LifePoints primesc invitatii la sondaje prin e-mail si pot participa la sondaje in orice moment in perioada in care sunt activi. Numarul de invitatii la sondaj pe care membrii le primesc depinde de tipul de sondaj efectuat si de masura in care fiecare membru se califica pentru sondaj. 

Toate sondajele completate ofera LifePoints si pot fi schimbate cu diverse recompense, cum ar fi vouchere PayPal si certificate cadou electronice, de exemplu, de la Telcel, Amazon si iTunes. LifePoints expira dupa 12 luni de inactivitate ca membru LifePoints.

Swagbucks

Swagbucks este mai mult decat un site pentru a participa la sondaje si a castiga bani , este un program de recompense care ofera carduri cadou gratuite si numerar pentru lucrurile de zi cu zi pe care le faci online. Puteti castiga puncte pentru: 

  • Cumparati in magazinele dvs. preferate 
  • vizionati videoclipuri
  • Cautati pe Web
  • raspunde la sondaje

In plus, puteti rascumpara puncte pentru carduri cadou de la magazine precum Amazon si Starbucks si puteti primi bani inapoi PayPal.

Swagbucks are o aplicatie care va permite sa raspundeti la sondaje online pentru a castiga bani de pe telefonul mobil in orice moment.

Toluna

Toluna este o comunitate online dedicata sa-ti faca auzita opinia.

Sondajele sunt create de agentii de cercetare de piata, marci, relatii publice, agentii de relatii publice si organizatii publice. 

Majoritatea sondajelor dureaza intre 15 si 20 de minute si vei primi premii sub forma de puncte pe care le poti schimba pentru intrari la tombolele lor tehnologice, vouchere pentru o selectie larga de magazine precum Amazon sau chiar bani. De asemenea, va permite sa castigati puncte pentru lucruri precum inscrierea sau completarea sondajelor de profil.

De asemenea, puteti castiga bani raspunzand la sondaje online de pe telefonul mobil prin aplicatia sa mobila.

Prolific

Prolific plateste numerar pentru participarea la cercetare. Simplu ca buna ziua! Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti, sa raspundeti la cateva intrebari de screening si sa participati la sondaje si studii online interesante de la universitati si companii de top.

Puteti participa la sondaje, jocuri sau studii despre cercetare stiintifica, produse noi sau opinia publica. Banii castigati pot fi retrasi cu usurinta prin contul dvs. PayPal.

Apen

Appen functioneaza diferit fata de alte platforme de sondaje online pentru a castiga bani . Pe langa faptul ca este in limba engleza, este mult mai selectiv cand vine vorba de acceptarea agentilor. Pentru a deveni agent independent Appen, trebuie sa sustineti si sa promovati un examen de calificare in trei parti.

AttaPoll

AttaPoll va permite sa primiti plati pentru efectuarea de sondaje pe telefonul mobil sau pe tableta. AttaPoll va pune in legatura cu o gama larga de companii si organizatii care cauta perspective si opinii. Prin participarea la aceste sondaje, ii veti ajuta sa dezvolte noi produse si servicii sau sa le imbunatatiti pe cele existente. 

Puteti specifica durata sondajelor la care doriti sa fiti invitat, precum si sa decideti cate sondaje veti primi intr-o zi sau saptamana.

Platirea sondajului

Poll Pay este o aplicatie de sondaj online pentru a castiga bani, in care completarea unui sondaj poate recompensa utilizatorii. Fiecare sondaj dureaza intre 10-15 minute si poti fi platit prin PayPal dar si prin carduri cadou de la Amazon, Spotify, iTunes, Google Play si multe altele.

Creste-ti venitul lunar cu aceste aplicatii si pagini pentru a castiga bani raspunzand la sondaje online . Daca ati folosit deja vreunul, comentati ce credeti.