Vrei sa-ti iei ramas bun de la stres? Aceste pozitii sexuale va vor ajuta sa va relaxati si sa controlati anxietatea. A face dragoste cu partenerul tau, pe langa faptul ca iti ofera placere si conexiune cu partenerul tau, are si multe beneficii pentru sanatate.

Unul dintre cele mai cunoscute beneficii pentru oameni este ca a face sex ajuta la reducerea stresului si a anxietatii oamenilor

Daca nu stiai, stresul poate crea un blocaj mental intre tine si marea finala de care te bucuri atat de mult. 

Asa ca mai bine continuati sa cititi ca sa stiti care sunt cele mai bune pozitii pentru a va calma anxietatea si a reduce stresul. 

Lingurita

Nu garanteaza doar placere, ci si o senzatie placuta de protectie si aici corpurile sunt total unite, inima este linistita si orgasmul este imediat.

Ambele ar trebui sa stea intinse pe o parte, in aceeasi directie. Iti vei indoi genunchii inainte, astfel incat el sa poata patrunde din spate. Este intr-adevar o pozitie foarte instinctiva si, cel mai probabil, ati indeplinit-o deja.

Este o pozitie care implica mult contact piele pe piele, te vei simti confortabil in cel mai scurt timp. Ca sa nu mai vorbim ca lipsa efortului te-ar putea ajuta sa obtii rapid orgasm.

Poza broastei

Amandoi se imbratiseaza cu tandrete, in care el, ghemuit in pozitie de broasca pe spate, are grija de ea.

In aceasta pozitie, accesul la clitoris este foarte usor si este o pozitie in care sexul cel mai pasional se contopeste cu cea mai romantica imbratisare.

Catelus jos

Pentru a efectua aceasta pozitie, ceea ce ar trebui sa faci este sa te intinzi pe burta cu picioarele drepte si soldurile usor sus.

Este foarte asemanator cu stilul catelus, dar aici renunti complet la tot controlul asupra corpului tau. Cu aceasta pozitie, nu trebuie sa faci mare lucru, asa ca poti profita de ea dupa o zi grea de munca.

Intalnirea

Cel mai relaxant mod de a-ti lua ramas bun de la stres este sa te uiti in ochii oamenilor pe care ii iubesti. 

Pozitiile care asigura contact vizual in timpul sexului sunt perfecte pentru ca contactul sa depaseasca ceea ce este fizic.

In acest caz, pe langa intarirea relatiei, el va avea acces usor la sfarcurile partenerului sau, iar ea la zonele sale erogene. Aceasta este una dintre cele mai comune pozitii anti-stres. 

Cowboy

E ca cowgirl, dar invers; tu esti cel care trebuie sa se intinda si iubitul tau trebuie sa fie deasupra, patrunzand desi picioarele tale vor fi pe jumatate inchise.

Aceasta este ceea ce numim CAT sau Coital Alignment Technique si se numeste pozitia sexuala perfecta dintr-un motiv: are TOTUL pentru a experimenta cele mai bune orgasme.

Este o varianta a misionarului in care erectia ta este folosita pentru a stimula clitorisul. Atentia suplimentara imbunatateste si faciliteaza orgasmul feminin, fara indoiala doza de care ai nevoie pentru a-ti lua ramas bun de la stres si anxietate. 

Atasament

Cu aceasta pozitie, nu numai ca se privesc unul in ochii celuilalt, dar sunt complet atasati fizic unul de celalalt.

Si acea unire este perfecta pentru a opri bataile inimii si a ajunge la o stare de calm.

Aceasta postura este ideala de pus in practica dimineata si de a incepe ziua fara stres si cu multa dragoste.

Incurcatura

Aceasta pozitie functioneaza foarte bine si pe langa faptul ca stai in genunchi fata in fata si cat mai aproape, este important ca ritmul sa fie corect.

Pentru a realiza acest lucru, este esential sa se lase si sa se incurce intre bratele si picioarele celuilalt. Cel mai bun lucru este ca mainile vor fi libere pentru ceea ce isi doresc in acest moment.