Multe femei cauta tunsoarea sau coafura la moda care sa le faca sa para mai tinere . Cu toate acestea, nu toata lumea este favorizata de aceeasi tunsoare, deoarece, potrivit stilistilor, lungimea parului are foarte mult de-a face cu forma fetei tale pentru a evidentia cele mai bune trasaturi, aratand in acelasi timp mai tanara.

De aceea multe vedete trec de la lung la midi, oferind usoare modificari parului pentru a nu arata mereu la fel. Asa ca, in timp ce unele femei au trasaturi foarte puternice in jurul maxilarului sau barbiei, ar trebui sa evite taieturile midi sau bob. In timp ce femeile cu fete rotunde ar trebui sa opteze pentru taieturi care sa-si incadreze fata in mod natural .

Straturi pentru barbia pronuntata

Straturile din parul lung sau mediu ajuta parul in doua moduri: in primul rand, confera miscare si profunzime parului, echilibrand in acelasi timp excesul de verticalitate pe care il aduce o barbie ascutita. In plus, croiala stratificata nu se va demoda niciodata, ceea ce o face cel mai simplu mod de a arata tanar si proaspat oriunde te duci.

Lung pentru linia maxilarului proeminent

Daca aveti o linie a maxilarului foarte pronuntata, primul lucru pe care ar trebui sa-l evitati sunt taieturile midi sau bob, deoarece acestea vor face toti ochii sa se concentreze pe linia maxilarului. Din acest motiv, alege mereu sa porti parul lung pentru a inmuia aceasta parte a fetei, pieptanand-o cu bucle usoare sau bucle pentru a da parului mai multa forma si textura, fiind o tunsoare usor de folosit si care iti ia ani de zile.

Pixie para caras largas

Pentru fetele care se caracterizeaza prin proportii foarte alungite in interiorul fetei, cea mai buna tunsoare pentru a accentua trasaturile si a oferi o dimensiune de unghiuri mai bune necesita o coafura pixie cu o despartire laterala pentru a oferi rotunjime trasaturilor, echilibrand in acest fel trasaturile arata. foarte tineresc, plus ca este ocazia de a experimenta cu ceva total diferit.

Par extra lung pentru fete largi

Daca ai fata lunga si in acelasi timp lata, o modalitate foarte usoara de a inmuia trasaturile este cu parul extra lung si ondulat. Deoarece valurile deschise sau de plaja dau volum partilor laterale ale fetei, incadrand-o si facand un contrast deosebit cu partile marcate ale fetei precum pometii si fruntea.

Par lung pentru falci patrate

Un alt dintre fetele care beneficiaza de parul lung sunt femeile care au maxilarul patrat, deoarece coafura parului lung cu valuri relaxate realizeaza un efect de indepartare de ani, pe langa faptul ca ofera volum parului. Prin urmare, evitati tunsorile pana la maxilare, deoarece nu va fac in niciun fel o favoare.

Indica pe o fata triunghiulara

Fetele triunghiulare sunt cele care se caracterizeaza prin a avea unghiuri foarte marcate, de aceea se cauta inmuierea lor prin intermediul unei tunsori midi, pieptanate cu capetele spre exterior pentru a echilibra trasaturile fetei, alaturi de o despartire laterala pentru a adauga volum pe ambele. partile laterale ale maxilarului si ascundeti putin mai mult barbia proeminenta.

Partea de mijloc pentru fetele rotunde

Parul cu tunsoare midi este cheia pentru a face mai subtire si mai presus de toate pentru a incadra fata in cele care au forma rotunda. De aceea trebuie doar sa porti aceasta croiala cu o despartire la mijloc, sa ai grija ca lungimea sa fie chiar sub barbie si sa-ti sporesti frumusetea naturala, precum si sa arati mult mai tanara.