Ce este un brokeri de asigurare

Brokerul de asigurare este acea persoana juridica specializata in asigurari in masura sa intermedieze procesu; de asigurare si astfel sa fie cu mult mai simpla achizitionarea unei polite.

Un broker de asigurare este acela care le va oferi clientilor cele mai bune si accesibile oferte, acele polite care sa le confere acoperirea unui numar foarte mare de riscuri si numeroase alte avantaje.

Un broker bun va fi acela care sa ofere servicii complete in domeniul asigurarior, indiferent de tipul acestora sau de tipul cumparatorului: persoana fizica sau juridica. Pentru ca un broker de asigurari sa fie in masura sa ofere clientilor cele mai bune servicii din domeniu, va fi important pentru acestia sa colaboreze cu cele mai bune companii de asigurare din tara, care sa le poata conferi preturile cele mai bune pentru o polita.

Un broker de asigurari din Bucuresti sau din restul tarii va fi acela care pe langa ofertele foarte bune sa raspunde cu promptitudine fiecarei cerinte a clientilor, oferindu-le in acelasi timp urmatoarele tipuri de servicii:

  • consultanta de specialitate pentru alegerea celei mai bune asigurari
  • posibilitatea incheierii unei asigurari intr-un timp cat mai scurt;
  • economisire de bani importanti;
  • posibilitatea calcularii pretului pentru asigurari si compararea ofertelor intre ele – indiferent ca este un RCA, o asigurare CASCO sau orice alt tip de polita;
  • Un avantaj pe care fiecare broker ar trebui sa fie in masura sa il confere fiecarui client ar trebui sa fie acela al unor preturi cat mai avantajoase si servicii de cea mai inalta calitate. Spre exemplu, detaliile ce tin de livrarea la domiciliul a unei polite achizitionate. Nu fiecare broker le va oferi clientilor livrarea unei asigurari gratuite la domiciliu.

Din acest motiv, de fiecare data ar trebui sa avem in vedere si acest aspect intrucat uneori aceste costuri de transport ar putea fi destul de mari. Astfel, un broker bun de asigurari va fi acela care sa confere gratuitatea serviciilor de transport ale unei polite, indiferent de cat de indepartata ar fi locatia clientului.

Oferirea celor mai bune servicii este asadar importanta, pentru ca doar in modul acesta un broker poate castiga un numar cat mai mare de clienti si ii poate fideliza pe cei vechi. In acelasi timp, prin oferirea celor mai bune servicii, succesul in online va putea fi asigurat intr-un timp foarte scurt si la fel si generarea de profit.

Expertiza brokerilor de asigurari este mai mult decat doar polite de asigurare. Pregatirea si experienta lor se concentreaza pe tipuri specifice de asigurari, dar si pe gestionarea riscurilor. Un broker de asigurari ajuta atat persoanele fizice, cat si companiile sa obtina asigurarea potrivita pentru ei insisi, casa lor, intreprinderile si familia. Multi brokeri se concentreaza pe o nisa, care lucreaza cu un tip de asigurare sau intr-o anumita industrie. Multi altii ofera sfaturi cu privire la mai multe tipuri de asigurari. In general, brokerii de asigurari va ajuta sa gasiti si sa cumparati asigurarea potrivita – de obicei fara costuri.

Un broker de asigurari va reprezinta in timp ce cautati politele potrivite pentru nevoile dvs. Lucreaza pentru tine, nu pentru compania de asigurari. Dar, deoarece brokerii nu reprezinta compania de asigurari, acestia nu pot lega acoperirea in numele asiguratorului. Deci, va preda contul companiei de asigurari sau unui agent pentru a finaliza tranzactia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *