Indiferent ca iti place sau nu, intalnirile online si site-urile de matrimoniale sunt la moda si functioneaza in prezent. Desi utilizarea de site-uri si aplicatii de intalniri online poate sa nu se simta ca un lucru complet natural, tot mai multe persoane folosesc aceste metode pentru a intalni noi oameni si pentru a incepe relatii serioase.

Totusi, intalnirile online vin cu cateva reguli pe care trebuie sa le urmaresti daca vrei sa ai succes pe site-urile de matrimoniale si pe aplicatiile de intalniri online. In ceea ce priveste numarul persoanelor pe care le poti intalni este mare, asa cum vei regasi pe https://123matrimoniale.ro/, dar pentru a gasi persoana perfecta este cale lunga. Iata ce sa faci si ce sa nu faci pe site-urile de matrimoniale.

Fii sincer in profil

Publicati o fotografie recenta si scrieti o descriere cinstita. In acest fel, oamenii pot sti exact la ce sa se astepte atunci cand te intalnesc si vei avea mai multe sanse sa te conectezi cu persoane care sunt cu adevarat interesate de cine esti cu adevarat.

NU presupune ca toti ceilalti sunt la fel de onesti ca tine. Din pacate, unii utilizatori pot posta fotografii invechite sau chiar pot minti despre calitatile si defectele prezentate. De aceea este important sa incerci sa afli mai multe detalii despre o persoana inainte de a va intalni. Alege un loc public sigur, in care sa va intalniti pentru prima data.

Cititi printre randuri

NU invatati limbajul profilurilor de intalniri. Oamenii tind sa-si infrumuseteze realizarile si atributele fizice atunci cand vine vorba de intalniri online si site-uri de matrimoniale. Evitati orice limbaj inflorit sau declaratii vagi care se simt neadevarate.

Nu va lasati ademeniti de citatele si cuvintele exagerate si de replicile precum: „In cautarea de a gasi persoana viselor mele, asteptand-o cu flori si lumanari”. Oricine poate scrie ceva de genul acesta, dar putini sunt de fapt interesati sa faca asta pentru cineva pe care nici macar nu l-au cunoscut. 

NU va lasati impresionati de cateva cuvinte. Daca ceva suna prea bine ca sa fie adevarat, s-ar putea sa nu fie. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fii excesiv de cinic atunci cand cautati un pertener de intalnire, dar este util sa fii realist si sa ai garda sus pana cand o persoana pe care ai intalnit-o poate dovedi ca este cine spune.

Analizeaza intreg profilul

Nu-ti alege persoana cu care vrei sa te intalnesti doar pe baza fotografiilor. Este prea usor sa derulezi prin profilurile de matrimoniale si sa selectezi doar cele mai atractive optiuni. Cu toate acestea, este important sa iei in considerare si trasaturile si interesele cuiva atunci cand cauti un potential partener.

Vorbiti si la telefon

Pe langa conversatiile prin mesaje este indicat sa vorbesti si la telefon cu un posibil partener regasit pe site-urile de matrimoniale. Unii oameni sunt mari scriitori – sau chiar au un prieten care scrie pentru ei. Intr-o conversatie telefonica, veti avea o mai buna idee despre acea persoana.

Intalniri online in siguranta

NU dezvaluiti locul unde locuiesti sau informatii personale care ar putea duce la adresa ta. In timp ce majoritatea persoanelor care folosesc site-uri de intalniri online sunt probabil la fel de normale ca tine, este intotdeauna cel mai bine sa fii precaut atunci cand intalnesti pe cineva nou, indiferent daca ii intalnesti online sau nu.

NU grabiti lucrurile. Alegeti sa va intalniti intr-un loc public pana cand ajungeti sa va cunoasteti mai bine. Este foarte important ca inainte sa dezvalui detalii despre adresa ta, sa ajungi sa cunosti destul de bine aceasta noua persoana cu care te intalnesti.

Mergi la cate o intalnire pe rand

Daca ai intalnit pe cineva de care esti interesat, nu este necesar sa continui sa cautati noi persoane online. Poti fi usor distras de numarul mare de persoane eligibile care posteaza profiluri de intalniri online sau pe aplicatii mobile, dar, odata ce ai gasit persoana potrivita, ar putea fi momentul sa iti stergi profilul.