Nu este intotdeauna usor de stiut daca ar trebui sa faci o vraja pentru a remedia o problema din viata ta sau nu. Si daca ar trebui, care este vraja? Si cum stiti ce munca interioara ar trebui sa faceti alaturi de lucrarile voastre magice pentru a le face sa functioneze mai bine sau mai repede? Divinatia este o abilitate esentiala pentru oricine doreste sa devina cu adevarat eficient in practicarea magiei. 

Va permite sa vedeti nu numai viitorul potential pe care doriti sa-l creati, dar va permite sa va uitati adanc in inima voastra si sa vedeti si eventualele obstacole interne. O practica obisnuita de divinatie zilnica sau saptamanala va va permite, de asemenea, sa folositi farmecele, sincronizarea astrologica sau vrajile mai mici pentru a va impinge usor planurile si obiectivele.

Pentru a invata cum sa faceti acest lucru cu cartile de tarot, accesati site-uri speciale de tarot online, asa cum este tarot-online.ro care se regaseste pe acest link http://tarot-online.ro/. Iata care sunt pasii esentiali pentru a intelege tarotul.

1. Intelegerea situatiei

Primul pas pentru a face orice fel de lucru magic este sa intelegeti de ce este posibil sa aveti nevoie sa faceti unul in primul rand. Puteti alege orice pachet de carti de tarot care va place pentru a intelege mai bine situatia in care va aflati. 

2. Carti tarot online 

Cand cautati carti obisnuite de Tarot, cautati carti tarot online destin care indica solutii magice. Toata lumea vede Tarotul usor diferit si, daca esti obisnuit sa lucrezi cu un pachet specific, vederea ta devine destul de incetosata. Foloseste in primul rand Tarotul Wildwood, in mod deliberat datorita concentrarii sale catre magie. Prin urmare, unele dintre aceste asociatii s-ar putea sa nu se potriveasca intotdeauna direct in linie cu un alt set. In orice caz, cartile de tarot online destin reusesc sa ajunga la inima fiecarui cititor si veti sti care este potrivit.

3. Tarot online  si cartile din Arcane

Magicianul indica in mod evident si clar necesitatea unei interventii magice. Daca va ganditi sa faceti sau nu o lucrare magica si aceasta carte apare, este clar ca aceasta este calea. Inalta Preoteasa indica, de asemenea, lucrari magice, dar mai des de natura interioara sau de tip informal decat o magie care sa rezolve problemele exterioare.

Forta – tarot online 

Forta este o carte amuzanta. Uneori inseamna ca ai grija sa iti imbunatatesti puterea de vointa. Adevarata vointa sau vointa ta este forta generativa a magiei tale. Practic, spui „intentionez asta” si se intampla. Forta indica necesitatea de a avea grija, adesea facand ceea ce spui ca vei face. 

ASII – tarot online

Asii sunt despre solutii si idei noi, si astfel pot indica cu siguranta beneficiul magiei. Cu toate acestea, acestia indica si contrariul, daca esti prea legat de ideea de a face o vraja cu orice pret.

CE SE INTAMPLA DACA CARDURILE NU INDICA O SOLUTIE MAGICA?

Cu exceptia cazului in care cartile indica un curs de actiune foarte specific care nu include magie, ai putea totusi include o lucrare magica in planurile tale. Ai putea, de asemenea, sa faci o vraja, sa citesti in cristale sau rune. Lipsa de carti care indica magia inseamna adesea ca exista un curs de actiune mai usor de facut. Magia nu este o ultima solutie, dar cu siguranta nu este nici o prima optiune. Uneori trebuie doar sa lucrezi foarte mult pentru a depasi provocarile din viata ta sau sa ai o discutie dificila cu cineva. Puteti impulsiona acele actiuni cu o magie adecvata, dar nu le puteti evita intotdeauna.

CUM SA DESCOPAR SOLUTII MAGICE?

Uneori cand citesti in cartile de tarot online destin, solutia magica este evidenta. O vraja de dragoste, o vraja de protectie etc. Uneori, insa, nu este chiar asa de usor. Este indicat sa ceri sfaturile ghicitorilor profesionisti inainte sa incepi sa creezi o solutie magica care sa te ajute sa scapi din orice situatie. Nu uita ca toate lucrurile au un pret, iar magia nu face exceptie.