Cand esti motivat, orice pare realizabil. Cand lipseste motivatia, este greu sa faci chiar si cel mai simplu lucru. Din fericire, una dintre cele mai usoare metode de a te motiva este sa citesti o carte minunata. Cand citesti cartea potrivita, vei dori sa iesi si sa cuceresti lumea. Cartile te motiveaza sa reusesti. O carte motivationala buna iti va inmana instrumentele de care ai nevoie pentru a te ajuta sa reusesti. Aceasta este cel mai mare avantaj al cartilor si anume sa iti schimbe viata.

Motivatia se refera la ceea ce te conduce. Exista o combinatie de factori de motivare externi si interni in viata noastra, dar motivatiile interne s-au dovedit a fi mult mai eficiente. Ceea ce motiveaza o persoana poate sa nu fie ceea ce o motiveaza pe urmatoarea, deoarece suntem cu totii unici si acesta este cel mai important lucru de retinut atunci cand intelegeti motivatia interna si incercati sa va schimbati viata.

Iata cele mai frumoase citate motivationale care sa te inspire in fiecare zi. Aceste carti se regasesc online, pe buybooks.ro, iar pentru mai multe informatii despre carti online da clik aici.

Cele mai frumoase 15 citate motivationale

 1. ,,Una dintre cele mai mari slabiciuni ale omenirii este frecventa cu care se foloseste cuvantul imposibil.”  (Napoleon Hill in cartea De la idee la bani)
 2. ,,Scuzele sunt apanajul personajului ratat care exista in tine.”  (Robert Kyiosaki in cartea Profetiile tatalui bogat)
 3. ,,Trebuie sa pastrezi mereu o parte din tot ce castigi. Nu trebuie sa fie mai putin de o zecime, indiferent cat de mic este castigul tau. Dar poate fi si mai mult, depinde de cat castigi. Plateste-te pe tine insuti mai intai!”  (George S. Clason in cartea Cel mai bogat om din Babilon)
 4. ,,De multe ori partenerul, clientul iritat, angajatul nemultumit nu-si doresc de fapt decat un ascultator prietenos si intelegator, fata de care pot sa spuna exact ce au pe suflet.”  (Dale Carnegie in cartea Secretele Succesului)
 5. ,,Gandeste-te la scopul tau ca la un pachet de la firma de curierat rapid, ca la ceva ce in mod clar trebuie sa ajunga la destinatie.”  (Joey Reiman in cartea Gandesc, deci castig)
 6. ,,Mintea nu cunoaste alte frontiere decat cele pe care le stabilim noi insine.”  (Napoleon Hill in cartea De la idee la bani)
 7. ,,E mult mai usor sa iti faci prieteni atunci cand te interesezi sincer de soarta lor, decat daca te stradui sa-i faci pe ceilalti sa se intereseze de soarta ta.”  (Dale Carnegie in cartea Secretele Succesului)
 8. ,,Nu este un joc.. Datoria a devenit o parte din ceea ce suntem zilnic. Aceasta a devenit ca cel copil rasfatat care intr-un magazin cu topitopuri sta cu limba afara si striga, ,Eu o vreau. O vreau. O merit pentru ca respir.” si, ei bine, asta este o crestere foarte mare in mentalitatea noastra de a merge impotriva ei si a spune, ,Hey, hai sa fim maturi aici. Sa fim maturi, sa invatam sa amanam placerile, sa salvam bani si sa platim pentru lucruri”. (Dave Ramsey in cartea Transformare financiara totala)
 9. ,,O persoana de succes este aceea care transforma criticile in ceva constructiv.”  (Vikas Malkani in cartea Micul manual al succesului)
 10. ,,Daca scopul dvs este sa traiti confortabil, este foarte posibil sa nu ajungeti niciodata bogati. Insa daca va doriti sa ajungeti bogati, cu siguranta veti sfarsi prin a trai foarte confortabil.”  (T.Harv Eker in cartea Secretele mintii de milionar)
 11. ,,Transformati-va visul in viziune. O viziune nu este altceva decat un vis atat de clar, atat de viu, incat nimeni si nimic nu poate sta in calea realizarii lui.”  (Burke Hedges in cartea Conducta de milioane)
 12. ,,Prin punerea pe hartie a visurilor, telurilor si scopurilor tale, pui in miscare procesul prin care poti deveni persoana care vrei sa fii.”  (Mark Victor Hansen in cartea Milionar la minut)
 13. ,,Pasiunea cladeste afaceri. Nu teama.”  (Robert Kiyosaki in cartea Cadranul Banilor)
 14. ,,Trebuie sa va aflati intr-o permanenta cautare de idei. Sursa acestor idei nu are absolut nicio importanta. Nu conteaza cine a zamislit o anumita idee.”  (Jeffrey J.Fox in cartea Omul care aduce ploaia… de bani)
 15. ,,Singura metoda de a modifica permanent temperatura din camera este de a reseta termostatul. In acelasi mod, singura metoda de a va modifica „permanent” nivelul succesului financiar este de a va reseta termostatul financiar.”  (T.Harv Eker in cartea Secretele mintii de milionar)