Horoscop – cum se interpreteaza compatibilitatile dintre zodii

Astrologia poate fi un adevarat ghid, deoarece va permite sa stiti in prealabil informatii despre obstacolele si problemele viitoare. Pentru cele mai multe persoane, horoscopul inseamna previziuni astrologice care trebuie luate ca atare. Din acest punct de vedere merita sa fie mentionat faptul ca succesul si tot ceea ce se intampla in viata unei persoane este construit pe baza unor actiuni si consecintele acestora. Horoscopul, tarotul si visele sunt doar niste ghizi care vin cu diverse sfaturi in ceea ce priveste alegerile noastre. 

Astrologia ne poate ajuta, de asemenea, sa gasim, persoane cu care suntem compatibili, pe baza unor trasaturi asemanatoare pe care le manifesta nativii aceleiasi zodii. Compatibilitatea horoscopului poate imbunatati relatiile noastre cu alte semne zodiacale. Atuurile tale, in functie de semnul zodiacal si cunoasterea acestora iti vor permite sa infiintezi relatii de iubire de lunga durata si alaturi de persoane compatibile cu ideile si conceptiile tale.

Horoscop si astrologie – metode ce iti prezic destinul

Astrologia tine cont de doua aspecte majore: semnul zodiacal de la nastere si efectele planetelor si stelelor asupra horoscopului nostru personal. Astfel, horoscopul ne poate ajuta sa alegem cariera si educatia potrivite pentru a duce o viata buna si de succes, despre care veti gasi mai multe informatii pe EDESTIN.RO.

Horoscopul este ca un model al vietii care s-a creat exact in momentul in care ne nastem. Asta inseamna ca graficul de nastere este aproape la fel de unic ca amprentele. Amplasarea fiecarei planete in semnul tau zodiacal poate dezvalui multe despre personalitatea si destinul tau.

Astrocartografia este o metoda din astrologie care pretinde ca identifica conditii de viata variate prin diferentele de locatie geografica. Potrivit informatiilor, comparand graficul natal cu diferite zone din lume, puteti determina zona in care veti avea cel mai mare succes.

Horoscop – Compatibilitati zodii

Nu exista semne zodiacale incompatibile in astrologie, ceea ce inseamna ca oricare doua semne sunt mai mult sau mai putin compatibile. Doua persoane ale caror semne zodiacale sunt extrem de compatibile se vor intelege foarte usor, deoarece sunt pe aceeasi lungime de unda. Dar, persoanele ale caror semne zodiacale sunt mai putin compatibile, vor trebui sa fie mai rabdatoare si mai tactice pentru a realiza o relatie fericita si armonioasa.

Dupa cum stim cu totii, semnele zodiacale fac parte din 4 elemente:

Semne zodii Foc – Berbec, Leu, Sagetator.

Semne zodii Pamant – Taur, Fecioara, Capricorn.

Semne zodii Aer – Gemeni, Balanta, Varsator.

Semne zodii Apa – Rac, Scorpion, Pesti.

Semnele care care fac parte din acelasi element sunt compatibile in mod natural, deoarece se inteleg cel mai bine reciproc si, in plus, aerul este foarte compatibil cu focul, iar Apa este foarte compatibila cu Pamantul. Cea mai puternica atractie este asteptata la semnele opuse, iar potentialul lor in relatie este intotdeauna mare. Sinastria este o ramura a astrologiei in care sunt comparate doua diagrame natale pentru a determina calitatea conexiunilor de dragoste dintre semnele zodiacale.

Horoscop relatii – sinastria 

Sinastria sau horoscopul unei relatii poate fi un instrument util pentru partenerii care doresc sa cunoasca punctele forte si punctele slabe ale relatiei lor. Compararea semnelor poate ajuta si la obtinerea unei mai bune intelegeri a partenerului, ceea ce va duce la o relatie mai buna.

Un grafic al compatibilitatii va va dezvalui in mod intuitiv care este destinul relatiei tale, iar in ceea ce priveste detaliile pentru fiecare semn zodiacal in parte, gasesti previziuni pe edestin.ro. Daca iti doresti sa afli mai multe despre destin, atunci pe site-ul mentionat vei afla si ce iti rezerva cartile de tarot si care este cartea ta de tarot in functie de zodie, in horoscop tarot. Interpretarea viselor este, de asemenea,o alta ramura care te va face sa intelegi mai bine horoscopul zodiei tale.