Simti ca nu iti mai ajung banii de la o luna la alta, cheltuielile au crescut, ratele parca nu se mai termina o data si parca nu gasesti nicio solutie de iesire. O solutie pentru tine ar fi o sursa suplimentara de venit, o mica afacere care sa iti ofere posibilitatea unui castig, si care sa se poata desfasura chiar la tine acasa. Va fi nevoie de munca si efort din partea ta, dar rezultatele vor fi pe masura.

Afaceri MLM

Multi dintre cei care isi suplimenteaza veniturile lunare o fac prin ajutorul afacerilor MLM. De altfel, sunt preferate de multi, deoarece nu esti nevoit sa petreci un anumit numar de ore lucrand, ci iti faci programul singur. In plus, daca esti suficient de bun, poti ajunge ca la sfarsitul lunii suma care iti intra in cont sa fie una mai mult decat generoasa.

Consultant de marketing

Afacerile in mediul online sunt pe val. Cu toate acestea, nu toata lumea se pricepe la partea de promovare, si de aceea, de regula apeleaza la specialist pentru asta. Daca si tu te numeri printre ei, atunci poti sa iti suplimentezi venitul in acest mod, mai ales ca faci si ceea ce iti place.

Crearea unui magazin online

Un magazin online este perfect pentru ca nu necesita o investitie de inceput prea mare. Nu trebuie sa platesti chirie, produsele pot fi cumparate direct de la producator si vor fi mult mai ieftine, iar romanii isi indreapta din ce in ce mai mult atentia catre cumparaturile online. Cu toate acestea, pentru a avea un magazin online de succes, una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti este sa apelezi la o firma de gazduire web profesionista. Sunt multe firmele care ofera astfel de servicii, cum este si THC.ro, pentru ca ai nevoie de cei mai buni. Aici gasesti pachete de gazduire web pentru toate proiectele tale. Ai parte de gazduire web cu resurse ridicate, la preturi accesibile si suport dedicat tie. Serviciile sunt gazduite in propriul datacenter din Dolj, Romania pentru ca viteza de incarcare a informatiei sa fie cat mai mare.

Produse handmade

Crearea de produse handmade a luat un adevarat avant in ultima perioada, asa ca daca ai talent la asa ceva, nu ezita sa il pui in practica. Te vei si relaxa dupa orele grele la serviciu, iar daca mai faci si bani din comercializarea lor, cu atat mai bine.

Traduceri

Ai absolvit o facultate de limbi straine? Cu atat mai bine, poti face traduceri la domiciliu. Cauta pe net firmele care cauta traducatori, le poti oferi serviciile tale si astfel poti avea o activitate suplimentara, bine remunerata, si totul de acasa.

Creeaza site-uri pentru altii

Daca te pricepi la informatica, iar crearea unui site este un fleac pentru tine, asta nu inseamna ca si altii se pricep. Poti incepe, asadar, un mic business, prin a crea site-uri pentru cei care nu cunosc acest domeniu. Cu timpul, daca faci treaba buna, vei ajunge chiar sa castigi bine din asa ceva.

Meditatii

Este cea mai la indemana metoda de a face bani de acasa. Si nu, nu este vorba doar de cei care se pregatesc pentru examenele nationale, sunt parinti care nu fac fata si prefera sa aiba un meditator particular, care sa il ajute pe cel mic sa isi faca temele pentru acasa.

Servicii de contabilitate

Daca esti omul cifrelor, iar contabilitatea nu mai are niciun secret pentru tine, atunci poti sa-ti oferi serviciile mai multr firme, a unoir PFA-uri sau a unor Intreprinderi Individuale. Poti lucra de acasa, iar cu clientii tii legatura prin telefon sau email. Nimic mai simplu.