Indiferent de varsta, întâlnirile sunt provocatoare. Este necesară deschiderea către noi posibilități, pentru a putea cunoaste oameni interesanti. Acest lucru implică navigarea în lumea întâlnirilor online, unde este ușor să intalnesti oameni care au aceleasi interese ca si tine. Iata cum sa iesi din nou la intalniri dup ace ai trecut peste o despartire.

Ce căutați?

Nu există răspunsuri corecte sau greșite la această întrebare, ci doar răspunsul dvs. Ești interesat de întâlniri casual și nu cauți o relație serioasa? Viața ta este destul de plină, dar îți lipsește sexul și compania? Speri să găsești un partener romantic pe site-uri de matrimoniale, cu care să iti poți împărtăși viața? Este important să fiți sinceri cu voi înșivă despre acest lucru, deoarece doar asa puteti face o alegere corecta. Doar cunoscand mai multi oameni vei stii exact ce tip de caracter ti se potriveste cel mai bine. In plus, vei stii sa alegi un om cu care esti compatibil pe mai multe planuri.

Pe cine cauți?

Există întotdeauna calități și trăsături specifice pe care oamenii le caută într-un potențial partener. Care sunt ale tale? Este mai bine să stați departe de atributele superficiale și materialiste (adică, bani, înfățișări, statut) și să vă concentrați asupra trăsăturilor de caracter, tipului de personalitate și sistemelor de valori (adică, cineva care este amabil, serios, responsabil, fiabil, direct, etc). Din nou, această claritate vă va ajuta cu alegerile dvs. Nu vă faceți lista de „ trasaturi ” atât de extinsă încât ajungeți să vă restrângeți alegerile și să vă limitați. Nu vrei să creezi bariere în drumul tau. A fi receptiv la diferite tipuri de oameni și a ieși în afara zonei de confort vă va ajuta să rupeți orice tipare pe care le-ați putea avea de a alege persoane „greșite”. Provocarea în întâlniri este să fii deschis posibilităților, fiind totuși selectiv.

Ce tipare de parteneri ai urmărit?

Privind înapoi la istoricul întâlnirilor, ați urmărit tipul de persoană și tipul de relație pe care spuneți că o doriți? Ceea ce cred oamenii că vor nu este întotdeauna ceea ce caută de fapt. Cineva poate spune că dorește să dezvolte o relație serioasă, dar este atras de oamenii care caută doar distractie. Pot spune că vor pe cineva iubitor și receptiv, dar nu pot rezista să urmărească pe cineva îndepărtat și indisponibil. Explicația de bază pentru această discrepanță între ceea ce oamenii spun că vor și ceea ce urmăresc este că atracțiile oamenilor se bazează pe tiparele de atașament pe care le-au dezvoltat în copilărie. Sunt atrași de oamenii care le sunt familiarizați; oameni care se relaționează cu ei în același mod în care au crescut ei insisi. Prin urmare, tratamentul cu care sunt obișnuiți se simte adesea familiar si corect, chiar dacă nu este. Este valoros să te uiți la tiparele tale și să vezi ce trasaturi comune te leagă de anumite persoane și profiluri și dacă acestea sunt tipurile de conexiuni care pot duce la ceea ce îți dorești cu adevărat. Doar cu foarte multa introspectie vei reusi sa faci cu adevarat alegerea cea mai potrivita pentru tine. Altfel, vei continua sa faci alegeri gresite.