O logodna este intotdeauna o stire, si nu este pentru mai putin, pentru ca este probabil una dintre cele mai fericite zile pentru cuplu, totusi, cand vine vorba de regalitate, vestea nu se invarte doar in jurul cuplului, ci si al inelului, pentru ca acolo sunt atat de multe povesti in spatele acestor piese magnifice, incat este inevitabil sa vrei sa stii putin mai multe despre ele. 

Prin urmare, astazi va vom spune despre povestile si averile din spatele inelelor de logodna ale familiei regale britanice.

Regina Isabel

Probabil ca povestea din spatele inelului de logodna al Reginei Elisabeta este una dintre cele mai interesante, intrucat se spune ca, atunci cand mama Printului Philip a aflat ca fiul ei intentioneaza sa o ceara in casatorie viitoarei Regine a Angliei, aceasta a decis sa-i ofere fiului sau una dintre cele mai importante. bucati din cutia ta de bijuterii.

In ziua nuntii, Printesa Alice a purtat o diadema cu diamante daruita de tarul Nicolae al II-lea si tarina Alexandra a Rusiei, iar aceasta a fost piesa din care a fost realizat frumosul inel al Reginei Elisabeta. Acesta consta dintr-un diamant central mare de trei carate, inconjurat de alte 10 diamante mai mici.

Printesa Diana si Kate Middleton

Dupa cum va amintiti, actualul inel de logodna al lui Kate Middleton a fost purtat candva de Printesa Diana si a fost selectat din catalogul Garrard (o bijuterii folosite de familia regala) chiar de Lady Di.

Desi dupa moartea sa, safirul albastru inconjurat de diamante a devenit parte a mostenirii Printului Harry, acesta l-a daruit fratelui sau, Printul William, pentru ca viitoarea Regina Consoarta a Angliei sa pastreze in viata esenta Dianei.

Camilla Parker Bowles

Pentru cea de-a doua casatorie, Printul Charles a ales din bijutierul familiei regale britanice inelul logodnicei sale , care consta dintr-un diamant dreptunghiular imens, inconjurat de trei fasii de diamante pe fiecare parte.

Meghan Markle

Un alt inel despre care putem spune ca are o poveste frumoasa in spate este cel al lui Meghan Markle, deoarece acesta a fost proiectat chiar de Printul Harry. Pentru elaborarea sa, Ducele de Sussex a folosit un diamant din Botswana (unde s-a indragostit complet de Meghan) si alte doua diamante mai mici care i-au apartinut Lady Di si au fost date lui Harry ca mostenire.

Eugenie din York

In cazul Printesei Eugenie (care s-a casatorit la cateva luni dupa Printul Harry) inelul ei a fost proiectat si de actualul ei sot, Jack Brooksbank, care s-a inspirat din inelul de logodna al soacrei sale, Sarah Ferguson. A folosit un safir padparadscha in forma de stea ca piatra centrala si in jurul lui a adaugat o fasie de diamante. 

Beatrice din York

In cele din urma, regalul nou logodit, Printesa Beatrice, a primit un inel care aminteste de cel al Reginei Elisabeta. Piesa a fost conceputa de logodnicul ei, Edoardo Mapelli, si de cel mai prestigios bijutier din Marea Britanie, Shaun Leane.