Nici nu a debutat bine un nou sezon ca deja sunt probleme: un concurent il acuza pe chef Florin Dumitrescu de agresiune fizica si verbala. Gergeo Andrei, concurent MasterChef cu ceva ani de experienta in spate si cu mai multe medalii de aur castigate, sustine ca a fost batut de jurat in timpul filmarilor.

„Nu am fost batut mar, ci am fost agresat. Eu am participat la acest show ca bucatar amator. Am aceasta pasiune in sange si am castigat mai multe medalii de aur de-a lungul timpului. Eu am fost indrumat de sotia mea si de mai multi prieteni sa particip la acest concurs. Eu am visat sa ajung in finala acestui concurs. Nu am asteptam ca la un astfel de show sa se ajunga la bataie. […]El duhnea a alcool in acele momente. El acum are figuri de mare star, dar e cu 17 ani mai mic decat mine. Daca ma grabeam putea sa imi fie copil.” a declarat concurentul pentru WOWbiz.

Insa nici chef Dumitrescu nu s-a lasat mai prejos, si a povestit in cadrul unei emisiuni, asa cum s-ar fi intamplat de fapt lucrurile.

„Incidentul a pornit de la faptul că cealaltă echipă era în timp şi cei pe care trebuia să îi servim erau la mese. Echipa pe care Georgeo o conducea, pentru că el s-a autopropus, nu era în timp. Jobul meu este să îi împing de la spate. Trebuia să îi mobilizez. Am trecut pe lângă masă, i-am explicat frumos prima dată. I-am explicat că are nevoie de o oală curată pentru a-şi transporta ciorba la masă. I-am arătat oala, i-am spus ce să facă cu ea. A început să îmi răspundă, să mă sfideze. Lucru pe care concurenţii nu o fac la MasterChef.

După incidentul ăsta, ne-am întors la Bucureşti şi am fost sunat să merg la o întâlnire cu nişte avocaţi. Era avocatul meu şi al lui Georgeo. Avocatul lui mi-a transmis că nu sunt în măsură să îl jurizez eu pe el. Când a intrat în asta, a văzut contractul. Ştia cine îl jurizează, la ce să se aştepte. Am simţit povestea asta ca un şantaj. Toată povestea asta îmi strică mie imaginea.” a povestit chef Florin Dumitrescu.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here