Trainer de videochat – jobul bine platit pentru care nu este necesara experienta!


Nu numai jobul de model online este bine platit, ci si cel de trainer. Intr-un studio de videochat cu experienta, asa cum este Studio-20.ro, poti avea un venit lunar substantial din aceasta meserie.

Cu siguranta ai vazut pana acum ca multe studiouri sunt in cautare de traineri, iar daca iti doresti sa afli mai multe detalii, citeste randurile urmatoare:

In ce consta jobul de trainer la un studio de videochat?

Trainerii sunt cei care le invata pe modele cum sa se comporte in fata camerei web si cum sa atraga cat mai multi membri de pe site-uri. Ei cunosc secretele succesului din domeniu si le impartasesc modelelor aflate la inceput de cariera, pentru ca ele sa poata obtine venituri mari inca din prima luna de activitate.

Trainerii pot fi de doua tipuri:

1. Initiali

Fiecare model online care paseste pragul unui studio de top beneficiaza de indrumare. Trainerii initiali sunt cei care le invata pe incepatoare ce trebuie sa faca in fata camerei web si care le supervizeaza in primele zile petrecute in studio.

In plus, ei pregatesc sesiunea foto-video de prezentare a fiecarui model online in parte si se ocupa de profilul lor pe site-urile de videochat. Un trainer initial isi dedica timpul instruirii unui model pe o perioada de pana la 4 saptamani. El ii va oferi ponturi utile pentru a face performanta in aceasta meserie!

2. De tura

Modelele online din cadrul unui studio de videochat cu experienta beneficiaza de sprijin permanent. Ele au la dispozitie o intreaga echipa de suport formata din traineri care le monitorizeaza activitatea si care le ajuta sa aiba incasari din ce in ce mai mari.

Asadar, modelele care aleg un studio consacrat nu se simt niciodata singure. Intotdeauna va fi cineva dispus sa le ajute si sa le raspunda la intrebari!

Experienta nu este necesara

Pentru a aplica la jobul de trainer in cadrul Studio 20, nu este obligatoriu sa ai experienta sau o pregatire educationala anume, deoarece acest studio are un sistem propriu de training, asa ca vei invata de la profesionisti tot ce este nevoie sa stii.

Insa, chiar daca experienta si studiile de specialitate nu sunt necesare, trebuie sa stii ca limba engleza la nivel mediu este obligatorie. De ce? Pentru ca, in calitate de trainer, va trebui sa poti intelege cerintele de pe site-urile de videochat, dar si pe cele ale membrilor din toate colturile lumii.

De asemenea, pentru a deveni trainer, este important sa fii deschis la nou, fara prejudecati in privinta industriei divertismentului pentru adulti, si tolerant, deoarece vei lucra cu multe modele online, fiecare dintre ele avand o personalitate diferita. Este esential sa fii diplomat si sa te poti adapta dupa fiecare persoana in parte!

Iata care sunt beneficiile de care se bucura trainerii intr-un studio de videochat:

– un venit lunar de minimum 1000 de dolari;

– bonusuri in functie de performanta modelelor cu care lucreaza;

– contract legal;

– asigurare medicala privata;

– posibilitatea de promovare catre joburile de management;

– transport cu limuzina de acasa pana la studio si inapoi;

– implicarea in campanii umanitare, strangeri de fonduri si campanii de educare a populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *