Să faci un tip să fie cu tine într-o relație e una, dar să știi să-l faci să se îndrăgostească e altceva. Există motive pentru care te îndrăgostești de o anumită persoană și odată ce înțelegi regulile atracției, vei fi maestra in a face băieții să se îndrăgostească de tine. Acum, dacă nu sunteți sigura să vă faceți iubitul să se îndrăgostească de dvs., urmați sfaturile de mai jos și s-ar putea să obțineți în curând rezultatele dorite.

1. Zâmbește și fii fericita

Ai intalnit pe matrimoniale.xyz un barbat minunat si vrei ca el sa te placa si mai mult? Pe cât posibil, nu uitați să vă bucurați și să lăsați să se vadă ca sunteti fericita. Cu cât ești mai fericit, cu atât iubitul tău va fi mai atras de vibrațiile tale pozitive. Băieții iubesc, în general, fetele cu simțul umorului care ii pot face să se simtă bine.

2. Fii buna și atenta

Întotdeauna spune „Mulțumesc” în fiecare lucru mic pe care îl face pentru tine, complimentează-l, dă-i timp, sau dă-i o mână de ajutor. Arătând personalitatea ta in mod natural, va crește afecțiunea prietenului tău pentru tine.

3. Dă-i o atingere fizică

Atingerea fizică este cea mai importantă parte a iubirii. Atingerea ta ar fi incredibil de interesantă pentru tipul pe care-l iubești. Oferiți-i îmbrățișări strânse și de lungă durată, sărutări pasionale sau țineți-l de mână în public. Acest lucru nu numai că îl va face pe tipul tău mai fericit și se va simți iubit, dar îi va reduce și anxietatea, îi va îmbunătăți starea de spirit și îi va ușura stresul.

4. Întreabă-l despre ziua lui

Să-l întrebi pe prietenul tău pe care l-ai cunoscut pe un site de Matrimoniale Sibiu, cum i-a mers ziua arată cât de mult ții la el, dar ascultarea răspunsului său dovedește cât de mult îl iubești. Acest lucru servește doar ca un memento simplu pentru el că are pe cineva caruia îi pasă atât de mult de el.

5. Fii o femeie care îl apreciază

Un tip vrea doar să apreciezi toate eforturile sale pentru tine. Nu cere prea mult. Deci, dacă vrei ca el să vadă ce e mai bun în tine și să se îndrăgostească fără speranță de tine, singurul lucru pe care-l poți face e să-l apreciezi pentru tot ceea ce face pentru tine. Pe cât posibil, complimentați-l, arătați-i respect, încurajați-i interesele externe, mulțumiți-i, acordați-i timp și amintiți-i despre mici imperfecțiuni, dar concentrați-vă pe calitățile sale bune.

6. Acceptă-l așa este

Dacă vrei ca tipul tău să se îndrăgostească de tine, acceptă-l întreg așa este acum. Nu-l trata ca pe un proiect care trebuie reparat. În schimb, acceptați doar faptul că nu este perfect, comite greșeli și are defecte.

7. Arată-ți afecțiune

Uneori, trebuie să-ți arăți dragostea și adorația prin gesturile tale. Puteți face acest lucru ascultandu-l cu adevarat si făcând ceva bun pentru el în fiecare zi, făcându-vă timp indiferent cât de ocupați sunteți, afirmând verbal că vă pasă de el, sprijinindu-l și amintindu-vă că atingerea fizică poate spune multe.

8. Scoate ce e mai bun din el

Băieții vor o fată care să-i încurajeze să-și caute pasiunea. Când vei scoate ce e mai bun din el, se va simți uimitor și va vrea să fie în preajma ta. Concentrează-te pe puterea, inteligența, înțelepciunea, curajul său și crede în el mai mult decât crede în el însuși.