Atracția reciprocă, romantismul și intimitatea sunt primele cerințe pe care le avem cu toții pentru un soț. Și acestea sunt într-adevăr motivele cheie care ne aduc împreună, dar dincolo de aceste trăsături, fiecare căsătorie de succes, pe termen lung, are nevoie de încă un ingredient – prietenia.

Prietenia vă permite să treceți dincolo de faza inițială de curtare și într-o relație care include onestitate, compasiune, vulnerabilitate, respect reciproc, încredere și companie. Împreună, acestea formează piatra de temelie a unei relații puternice și plină de satisfacții.

Ce îl face pe soțul tău cel mai bun prieten?

Multe cupluri casatorite care s-au cunoscut pe matrimoniale66.com si nu numai, vă vor spune că, în timp ce soțul / soția lor nu este singurul lor prieten, el sau ea este cel mai bun prieten al lor. Cei mai buni prieteni împărtășesc câteva caracteristici cheie. Dacă tu și soțul / soția ta puteți spune că puteți găsi aceste calități unul în celălalt, atunci sunteți suficient de norocoși să fi găsit un suflet pereche și un prieten prețuit cu care să vă petreceți restul vieții. 

Puteți fi sinceri unul cu celălalt

Știi că poți fi sinceră în legătură cu ceea ce simți și că soțul tău nu te va judeca și nu va râde de tine.

Vedeți ce este mai bun unul în celălalt

Nu ar trebui vezi niciodată partile negative. Când va uitati uiți unul la celălalt, vedeti doar binele și credeti cu tărie în potențialul din interiorul soțului/ soției.

Tăcerea este confortabilă

Sunteți fericiti să stati unul lângă altul privind un apus de soare sau citind o carte, aici si acum. Chiar și în tăcere puteți simți compania și plăcerea pe care le aduceți unul altuia.

Vă acceptați unul pe celălalt

Știi că soțul tău nu este perfect, dar îl accepți așa cum este și cine încearcă să fie. Chiar și atunci când aveți un punct de vedere diferit, încercați să-l vedeți din ambele perspective și să găsiți o modalitate de a vă accepta reciproc.

Ești cea mai mare sustinatoare a soțului/ soției tale

Nimeni nu este mai fericit decât atunci când soțul / soția devine a fost capabil de a rezolva o problemă la domiciliu sau la locul de muncă, iar tu ai fost sutinatorul numarul unu. Ești acolo să-ti înveselești partenerul și prin vremurile bune și prin cele rele.

Știi că vă puteți baza unul pe celălalt

Știi că atunci când soțul / soția vă asigură că va fi acolo pentru tine sau că te va sprijini într-un fel sau altul ori de cate ori ai nevoie; că poți avea încredere că va fi acolo exact așa cum a promis. Întotdeauna știi că, indiferent de echipa, soțul / soția va alege întotdeauna să fie de aceeași parte ca tine.

Lucrați bine împreună

Rezolvați probleme, faceți planuri și vă faceți visele să devină realitate împreună; și ghici ce? Le faci pe toate fără cantități enorme de stres și anxietate. Faceți o echipă excelentă atunci când vine vorba de partajarea și îndeplinirea tuturor responsabilităților la locul de muncă și acasă.

Nu vă este frică să fiți vulnerabili unul cu celălalt

Nu vă temeți să vă spuneți unul altuia cele mai bune secrete. Știi că soțul tău nu te va judeca și că, în schimb, va încerca să te înțeleagă și să găsească o modalitate de a te ajuta. Știi că poți avea încredere în el oricand si indiferent de situatie.