5 semne ca relatia ta nu va dura 3 luni

Este simplu sa te lasi dus de valtoarea sentimentelor de dragoste atunci cand ai o intalnire cu un viitor partener. Este important sa fii rezervat in timpul celor trei luni de intalnire. Oricat de minunat ar parea sa simti iubirea si atentia, acele 90 de zile pot sa determine daca relatia ta noua este reala sau daca este pasagera.

1. Partenerul nu este compatibil in comunicare

La inceputul relatiei, trimiterea mesajelor, apelurile sau conversatiile pe facebook se intampla destul de des. Se flirteaza destul de des si practic te astepti la asta. Dar daca partenerul tau nu mai este compatibil in comunicare, nu este un semn  bun. Daca relatia progreseaza asa ar trebui sa se intample si cu comunicarea. In etapele de inceput este important sa verifici si sa arati cum investesti in relatia noua. Daca partenerul nu arata interes si nu prea comunica atunci e nevoie de o discutie asupra acestui aspect.

2.  Partenerul nu este alaturi de tine

In primele trei luni de relatie, tu si partenerul tau ar trebui sa va simtiti complet confortabili sa fiti voi insiva. Nu e nevoie sa va faceti griji ca veti alunga partenerul cu discutii despre viitor sau daca dezbateti probleme care trebuie discutate. Nu ar trebui sa se impuna bariere cand vine vorba de comunicare prin sms-uri, prin cunoasterea familiei partenerului sau cand exprimi anumite sentimente negative. Dupa primele trei luni ar trebui sa inceteze jocurile de intalnire si ambii parteneri sa fie deschisi si relaxati impreuna. Ar trebui sa fii mai rabdator cu partenerul sa il lasi sa se simta in largul sau alaturi de tine.

3. Nu te invita sa ii cunosti prietenii

Daca partenerul isi face planuri cu prietenii si nu face niciun efort sa te includa, este un semn ca aceasta relatie nu va dura. Cand se intampla asta exista tendinta de a te agata de relatie din teama de a nu o pierde. Ai putea sa trimiti mai multe sms-uri si sa ceri mai mult timp impreuna, ceea ce este cel mai rau lucru. In loc sa faci asta, lasati partenerul sa fie el insusi si sa decida el daca te prezinta prietenilor sau nu.  Poate ca ei au nevoie de spatiu sa isi dea seama de sentimentele lor inainte de a merge mai departe.  Planuieste o calatorie cu prietenii la un sfarsit de saptamana si simte-te bine in cercul de prieteni. Daca partenerul inca nu doreste sa fii cunoscuta de prietenii sai atunci mergi pe drumul tau si accepta despartirea.

4. Partenerul tau nu face niciun pas ca relatia sa evolueze

Daca partenerul nu isi arata interesul ca relatia sa evolueze , inseamna ca nu este destul de puternica pentru a trece la urmatorul nivel. Partenerul ar putea fi mai putin initiativ, afectuos, mai putin apropiat fizic. Pe scurt se distanteaza si vei simti si tu asta. Cuplurile ar trebui sa aiba dorinta de a se intalni, mai ales la inceput. Daca simti ca partenerul face un  pas inapoi si apeleaza la alte intalniri cu femei escorte, atunci inseamna ca nu este pregatit pentru aceasta relatie. Astfel se manifesta pierderea interesului de a petrece timp impreuna si se cauta motive pentru a anula planurile in cuplu.

5. Partenerul nu considera relatia voastra o prioritate

Mentinerea unui parteneriat de lunga durata nu inseamna sa ai mereu dorinta de intimitate fizica sau de comunicare verbala. Relatiile pot functiona si prin limbaj mutual sau corporal. Partenerul tau trebuie sa nutreasca sentimente profunde si sa depuna efort in relatie. Scuza ca este ocupat nu va fi una credibila. Daca cineva vrea sa fie cu tine atunci tu vei fi prioritatea numarul unu. Este dificil sa realizezi ca persoana cu care te intalnesti nu pune destul efort si nu se dedica relatiei. Nu poti sa fortezi pe cineva sa fie interesat de o relatie serioasa daca nu se doreste acest lucru.  Atunci cand iti constientizezi sentimentele, nu este o rusine in a dori angajament si exclusivitate.