Inamicii relatiilor de cuplu din ziua de azi

Societatea in care traim in ziua de azi este extrem de diferita fata de cea de acum 50 sau 100 de ani. Mentalitatile s-au schimbat, obiceiurile sunt altele, iar relatiile de cuplu nu mai sunt ceea ce erau odata. Exista foarte multe tentatii, iar tinerii nu stiu ce inseamna sa construiesti o relatie armonioasa, si drept urmare la prima problema aparuta in cuplu, se despart, cauta pe altcineva, si tot asa. 

 Iata care sunt de fapt inamicii relatiilor de cuplu din ziua de azi.

Internetul

Internetul are, cu siguranta, foarte multe parti bune, si este extrem de util din multe puncte de vedere. Pe de alta pare insa, mediul online este o modalitate foarte usoara si rapida de a cunoaste oameni noi. Exact acesta este si motivul pentru care multe cupluri ajung sa se destrame. Foarte multi barbati sunt tentati sa acceseze site-uri de dating precum top40.ro sau sa apeleze la escorte bucuresti, pentru experiente pe care nu le traiesc cu partenera lor de cuplu, si pe care vor sa le incerce.

Prin urmare, chiar daca este doar o simpla aventura fara emotii sau sentimente, daca se repeta atunci acest lucru va duce la destramarea cuplului. Internetul este o modalitate simpla de a naviga pe site-urile de dating, indiferent de cat de ocupat esti. Este la indemana ta tot timpul, si poate de aceea este si foarte tentant.

Anturajul

Anturajul este si el considerat un inamic al relatiilor de cuplu din ziua de azi. De cele mai multe ori barbatii sunt cei care aleg sa isi creeze un anturaj care sa le consume toata energia si mai ales tot timpul liber. In trecut barbatii nu aveau de ales intre prea multe activitati pentru timpul liber, ceea ce nu este cazul in prezent.

Acum barbatii merg la restaurant, in club, la sala de fitness, in parc la alergat, la piscina, la salonul spa, la saloane auto, la ski, la fotbal, etc. Pur si simplu exista o varietate de activitati pe care barbatii le adora si carora le acorda o mai mare atentie decat partenerei de cuplu. 

In foarte multe cazuri anturajele nu sunt cele mai potrivite, si astfel un barbat se poate indeparta de la calea cea buna fara sa-si dea seama.

Monotonia

Monotonia este un alt inamic al relatiilor de cuplu din ziua de azi. Atat femeile cat si barbatii nu stiu sa mai petreaca timp de calitate impreuna. Acestia pur si simplu sunt atat de prinsi in vietile lor profesionale incat nu isi mai fac timp pentru partener, in masura in care ar trebui. In plus, majoritatea, atunci cand au cateva zile libere isi doresc sa incerce anumite activitati cu prietenii, si in nici un caz doar cu partenera de viata, ceea ce este total gresit.

Astfel intervine monotonia, pentru ca pur si simplu nu mai exista nimic interesant pentru cei doi, si mai ales pentru ca timpul petrecut impreuna ca si cuplu a fost foarte redus. De aceea, este foarte important ca din cand in cand cuplul sa petreaca timp impreuna, singuri, pentru a se regasi unul pe celalalt si pentru a reaprinde flacara de la inceput.

Lipsa timpului liber

Se poate spune ca si lipsa timpului liber este un inamic al relatiilor de cuplu din ziua de azi. Cu totii muncim foarte mult, si asta pentru ca lumea in care traim este destul de scumpa. De cele mai multe ori, un singur job nu este suficient pentru a intretine o familie, si de aceea multi barbati isi iau chiar si al doilea job.

Un cuplu are nevoie sa petreaca timp de calitate impreuna, in mod regulat, pentru a rezista. Altfel apare plictiseala, cei doi parteneri se racesc unul fata de celalalt, si devin intr-un final ca simpli colegi de apartament.