Vrei sa fii mai bun in sex? Nu trebuie sa incerci mii de pozitii, jocuri sau trucuri, tot ce trebuie sa faci este sa-i pui partenerului o intrebare simpla, si asta este spusa de un expert.

Exista intotdeauna loc de imbunatatire, mai ales cand vine vorba de sex si relatii, si tocmai de aceea atat de multi oameni apeleaza la bloguri, carti, tutoriale si experti pentru un pic de intelepciune sau cea mai buna pozitie pentru ei. experienta este la fel de exploziva ca si poate fi si pentru a va asigura ca orgasmele continua sa vina si relatia este buna chiar si in acele cazuri in care sexul grozav nu se termina cu un punct culminant asemanator unui foc de artificii.

Bineinteles ca exista pozitii care sunt mai placute sau mai aventuroase , exista si trucuri si sfaturi pentru a recupera scanteia si pentru ca sexul sa redevina aventuros si distractiv in loc de rutina si previzibil, dar trebuie sa retii ca atunci cand sunt doua (sau mai multe ) oameni implicati, o pozitie, o jucarie sau un joc nu se va simti la fel pentru toata lumea si exista sansa ca ceea ce se bucura unul pentru celalalt sa nu fie impresionant.

Ce poti face in aceste cazuri? Nimeni nu poate citi in gandurile altora (si asta este mai bine decat crezi), asa ca dr. Emily Morse, expert sexual, spune ca exista o intrebare cheie pe care toata lumea ar trebui sa o puna si asta este ceea ce poate ajuta la obtinerea unor rezultate si experiente mai bune.

Ce intrebare ar trebui sa pui pentru a fi mai bun la sex?

Morse spune ca comunicarea este cheia pentru a avea o viata sexuala sanatoasa si satisfacatoare , explicand ca intrebarea de pus este simpla: iti place asta?

Nu este nimic de scris, dar daca ii puneti aceasta intrebare partenerul dumneavoastra va poate ajuta sa aflati ce are nevoie de la dvs., daca ceea ce faceti este potrivit pentru el sau daca trebuie sa schimbati unghiurile, pozitiile sau ritmul. Mai simplu spus, te ajuta sa intelegi ce functioneaza pentru cealalta persoana.

Morse este doctor in sexualitate umana , asa ca stie cu adevarat despre ce vorbeste, iar intr-o sectiune de pe Instagram ea a explicat ca: „Dupa parerea mea, unul dintre cele mai tare lucruri este cand un cuplu intreaba: „Iti place asta? ‘”.

A pune intrebarea te impiedica sa te intrebi sau sa fii nevoit sa ghicesti daca cealalta persoana se distreaza pe baza expresiilor faciale (toate acestea pot fi falsificate, iti amintesti?), plus ca deschide conversatia pentru ca ei sa te intrebe la fel. pentru tine si poti explora ceea ce iti place si ce vrei. Este o intrebare simpla, dar iti permite sa ai mai mult control asupra a ceea ce se intampla si a modului in care se intampla, pentru a evita confuzia, neintelegerile sau intalnirile care ajung doar sa provoace frustrare.

Si este o intrebare care poate functiona in multe alte contexte, a adaugat Morse: „Unii dintre noi se asteapta ca partenerii nostri sa CUNOASTE intuitiv dorintele noastre sexuale, dar acest lucru este rareori posibil. Controlati in timpul sexului si spuneti partenerului dvs. cand faceti ceva corect. la mai multa placere, o conexiune mai profunda si o comunicare mai buna in alte domenii ale vietii tale. Este cheia succesului sexual.”

Se aplica si atunci cand ii faci un masaj, pentru modul de a gati, de a face ordine in casa si multe alte lucruri, asa ca merita sa-l inveti pe de rost si sa il faci parte din conversatia si comunicarea in cuplu, cel mai rau Ce se poate intampla este ca cealalta persoana nu stie sa intrebe exact ce vrea de la sex, dar cu o conversatie deschisa este mai usor sa gasesti raspunsurile.