Gemenii sunt fluturele social al zodiacului care isi petrec weekendurile cu prieteni si oameni noi draguti. Racul , pe de alta parte, este crabul dulce si sensibil care isi petrece weekendurile relaxandu-se in confortul casei sale.

Sunt doua zodii care stau una langa alta pe roata zodiacului , dar nu au prea multe in comun. Si desi diferentele pot face o relatie mai incitanta, Gemenii si Racul pot avea prea multe dificultati.

In continuare, in Stirile Adevarului , va prezentam compatibilitatea cu zodia Gemeni si Rac va va oferi o idee despre cum este romantismul dintre aceasta pereche de zodii.

Aceasta este romantismul dintre Rac si Gemeni

Cand se intalnesc pentru prima data, Racul va fi atras de bunatatea, atentia si simtul umorului Gemenilor, care vor gasi intrigante caldura si sinceritatea Crabului.

De asemenea, le va placea cat de confortabil este sa fie in preajma crabului modest. Dar Gemenii sunt genul de partener de care prietenii lui Rac le vor spune probabil sa stea departe.

Pe de o parte, gemenii pretuiesc libertatea in relatii, in timp ce crabul pretuieste securitatea. Gemenii ies sa se distreze si sa cunoasca oameni noi, in timp ce Racii ies sa-si gaseasca sufletul pereche.

Indiferent cat de bune ar fi lucrurile la inceput, abordarea lor fata de dragoste si relatii este atat de diferita, incat astrologii spun ca sigur se vor confrunta cu provocari in viitor.

Viata sexuala a Gemeni si a Racului

Cand vine vorba de acesti doi in dormitor, vor fi un lucru in desfasurare si va fi nevoie de multa comunicare ca sa functioneze. Gemenii sunt pregatiti pentru aproape orice cand vine vorba de sex, ceea ce nu i se potriveste Racului, care este un romantic prin fire.

Racului poate dura ceva timp pentru a se simti suficient de confortabil pentru a incerca lucruri noi in pat. Gemenii au nevoie de multa varietate pentru a ramane multumiti pe termen lung si pot decide sa caute in alta parte daca nevoile lor nu sunt satisfacute.

De asemenea, crabul viseaza la nopti lungi, pasionale si tandre acasa, alaturi de partenerul sau. Desi Gemenii nu au nicio problema sa se ghemuiasca si sa vorbeasca dupa sex, ei tind sa treaca de la un lucru la altul. Sensitive Cancer poate lua acest lucru personal si poate opri.

Problemele dintre Rac si Gemeni

Cea mai mare provocare pentru aceste doua semne este sa atinga un echilibru intre libertate si securitate. Nesiguranta naturala a Racului nu este ceva ce Gemenii inteleg cu usurinta, iar Racul nu accepta dorinta celuilalt de a se plimba pentru a afla cate ceva despre orice si despre toata lumea.

In esenta, Racul isi doreste o relatie iubitoare in care doar ei si partenerul lor sunt pe deplin prezenti impreuna. Pentru ei, este vorba despre a fi cu sufletul pereche.

Gemenii, in schimb, viseaza la o relatie in care inca pot explora. Acest lucru nu inseamna neaparat ca nu vor sa se angajeze cu cineva, pur si simplu nu vor sa se simta legati sau limitati.

In general, Gemenii si Racul sunt o pereche zodiacala extrem de incompatibila. Gasirea unei cai de mijloc va fi o provocare pentru amandoi, deoarece aveti nevoi foarte diferite intr-o relatie si veti ajunge sa va simtiti neimpliniti intr-un fel.

Cu exceptia cazului in care exista alte aspecte, mai compatibile in diagrama fiecarui partener, relatia nu poate demara niciodata cu adevarat sau poate deveni negativa foarte repede.