Daca incepi sa investighezi platforma, probabil ai auzit deja ca una dintre modalitatile prin care poti castiga bani este cu codurile TikTok , care functioneaza similar cu cele ale altor aplicatii precum Uber sau alte servicii de livrare. Este o modalitate de a motiva utilizatorii sa partajeze aplicatia si sa genereze si mai multi utilizatori. Aici va spunem cum functioneaza. 

Codurile TikTok pentru a castiga bani sunt coduri de invitatie, care pot fi trimise de pe platforma altor persoane. Daca se aboneaza la aplicatie folosind codul tau, poti genera venituri, care pornesc de la o baza si cresc pe parcursul zilelor in care persoana continua sa foloseasca TikTok . Cand sunt atinse 10 zile, este specificata o anumita cifra. 

Deci, daca sunteti o persoana care are multi urmaritori pe o alta platforma si va invitati utilizatorii sa se aboneze la TikTok si acestia stau mai mult de 10 zile in aplicatie, puteti genera pana la 300 de pesos mexicani (pe teritoriul national).

Dupa cum am mentionat, functioneaza similar cu altele precum Uber , care ofera un cod si iti ofera o reducere la urmatoarea calatorie daca alte persoane il folosesc pentru a se abona la platforma (pe langa faptul ca ofera acea reducere utilizatorilor care folosesc codul).

Acest sistem este destul de convenabil pentru a genera bani imediat. Cu toate acestea, acest lucru devine complex atunci cand platforma creste in popularitate si toata lumea are deja un cont. De asemenea, limita de bani in Mexic nu este atat de mare. 

Cum sa pun codul de invitatie pe TikTok?

In TikTok , deschidem platforma si in partea de sus facem clic pe a doua pictograma de la stanga la dreapta (care arata ca o moneda). Va aparea o pagina. In partea de jos, va va spune sa va partajati codul pentru a genera bani. Facem clic pe el si va aparea un cod cu instructiunile si detalii despre cum functioneaza sistemul. Acest lucru poate fi partajat prin diferite platforme, cum ar fi WhatsApp sau Facebook.

Aplicatia permite invitatii rapide pentru a facilita procesul. La fel va aparea o lista cu utilizatorii pe care i-am invitat pe platforma.

Cum plateste TikTok?

Plata pentru codurile TikTok se face printr-o depunere intr-un cont pe care il conectati la aplicatie. In primul rand, banii care sunt generati de invitatiile altor utilizatori se acumuleaza in contul tau si iti arata soldul pe pagina pe care am indicat-o la punctul anterior. 

Pentru a retrage banii, TikTok va cere sa conectati un cont bancar sau PayPal , astfel incat acesta sa va poata transfera acei bani si sa ii puteti retrage fara nicio problema. Odata ce ai ajuns la cifra de 300 de pesos, nu o mai poti face. De fapt, chiar daca retrageti bani inainte de a ajunge la 300, tot va marca numarul pe care il aveti in total. 

De mentionat ca nu este singura modalitate prin care poti face bani prin TikTok (care nu va mai fi anulat sau interzis) si de fapt platforma nu plateste direct toti creatorii de continut. In unele cazuri, acesta este cazul, deoarece ajuta la cresterea popularitatii platformei si sunt oferte facute cu creatori cu un numar mare de urmaritori organici.

Cu toate acestea, principala modalitate de a face bani ca creator pe TikTok este prin acorduri cu branduri si sponsorizari, iar pentru aceasta este recomandat sa-i abordezi pe cei care doresc sa creasca in cadrul platformei pentru a-ti asigura o afacere pe termen lung. Fiecare creator isi defineste pretul.