Obsesia Nicoletei Luciu pentru slabit!

Desi este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, Nicoleta Luciu recunoaste ca face mari sacrificii pentru a isi mentine corpul suplu. Vedeta a luat in greutate 45 de kilograme, in timpul sarcinii cu tripletii sai, Kim, Karoly si Kevin.
Nicoleta a declarat ca nu isi mai doreste copii si nici nu va mai apela la alta interventie estetica. Surse din jurul vedetei declara ca aceasta cheltuie peste 4.000 de euro pe luna pentru intretinere.
“Nu mai vreau copii, gata. Nu mai fac, imi ajung patru. Poate daca aveam o situatie financiara mult mai buna mai faceam… Desi, gandeste-te ca am luat 45 de kilograme cat am fost gravida cu tripletii si numai eu stiu cum le-am dat jos. Corpul nu-si mai revine la fel de usor dupa o anumita varsta. Oricum, nu mi-a fost usor sa revin la greutatea dorita. Sunt obsedata! In fiecare seara ma masor la picioare ca sa stiu ca nu m-am ingrasat. Daca am luat un centimetru, intru la regim, nu mai mananc. Si asa nu mananc cine stie ce…”a declarat vedeta pentru WOWbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *