Vezi ce declaratii socante a facut Prigoana despre fosta sa sotie!

Au avut o relatie de 13 ani, cu bune si cu rele. Dupa patru casnicii si tot atatea divorturi, se pare ca nimic nu ii va mai impaca vreodata pe Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. De fiecare data cand acestia se desparteau se crea o adevarata furtuna mass-media in jurul lor: cu declaratii socante, cu detalii despre viata lor intima, si multe altele.

In urma cu ceva timp, afaceristul Prigoana a dat un interviu in care declara ca prima data cand a vazut-o pe Adriana arata ca o curva si ca s-a casatorit cu aceasta doar pentru a-i face copii.

A angajat-o fostul meu asociat, eu eram plecat din tara. Cand m-am intors era angajata. A fost o intreaga istorie… Ea a venit inainte si la mine si cand a intrat prima oara in birou, era imbracata cu pantaloni mulati cu imprimeu de pantera, avea niste cizme si o bluza cu un decolteu foarte generos. Eu i-am spus ca a gresit intrarea: „Imi pare rau, sunteti imbracata ca o curva! Aici e televiziune, discoteca e usa urmatoare, ati gresit intrarea. Cand va imbracati decent, putem sa avem o discutie.

A devenit sotia mea dupa doi ani. Eu divortasem intre timp, cautam pe cineva care sa faca copii. Asta a fost motivul divortului, fosta mea sotie n-a vrut sa faca copii. Mi-am dat seama ca cel mai cumplit lucru nu este batranetea, ci singuratatea si probabil ca dintr-un egoism profund, mi-am dorit copii. Adriana s-a oferit sa faca copii, asa ca ne-am casatorit. A trebuit sa ne casatorim de patru ori ca sa inteleaga ca trebuie sa faca copii. Asta a fost motivul pentru care m-am casatorit cu Adriana Bahmuteanu. Nu cred ca dumneavoastra ati crezut vrajeala aia ca am luat-o pentru apartamentul lu’ ma’sa din Pantelimon, lucru pe care l-am spus la televiziuni, cand eram intrebat de ce m-am casatorit cu ea. Normal ca pentru a face copii, scopul era stric de reproducere, cu documente, nimic altceva. Nu imi lipsea nimic, aveam nevoie de cineva care sa faca copii”, a mai spus Silviu Prigoana pentru Pagina de Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *