Daca te-ai saturat de aceleasi pozitii sexuale de fiecare data si cauti ceva nou, ai nimerit in locul potrivit. Azi iti aratam 5 pozitii pe laterala, derivate oarecum din pozitia linguritei. Tu pe care ai fi curioasa s-o incerci?

Zen. Este o pozitie foarte usoara si in acelasi timp foarte intima. Partenerii stau fata in fata, femeia sprijinind un picior pe soldul barbatului. Penetrarea nu este foarte adanca, insa partenerii pot vorbi si se pot privi in ochi, crescand in acest fel nivelul de intimidate.

Voluptate. Femeia sta pe o parte, cu picioarele intinse in fata, formand un unghi de 90 grade cu trunchiul, ca in imagine. Barbatul se aseaza deasupra, sprijinindu-se in maini. Barbatul este cel care controleaza miscarile si rapiditatea lor.

Foarfeca. Femeia sta pe o parte, cu unul din picioare ridicate. Barbatul se aseaza perpendicular pe femeie, intre picioarele ei, penetrand-o. In aceasta pozitie femeia se bucura de o penetrare mult mai adanca si se poate autostimula, avand ambele maini libere.

Marioneta. Este o pozitie foarte excitanta, care stimuleaza la maximum punctul G al femei. Femeia sta pe o parte, cu un picior usor ridicat, iar barbatul se aseaza in genunchi, penetrand-o. Barbatul poate schimba intensitatea miscarilor ori de cate ori doreste, pentru ca partenera sa ajunga pe culmile placerii.

Desert. Pozitie foarte asemanatoare cu lingurita, aici femeia radicand un picior pentru o penetrare mai adanca si mai excitanta. Cu cat femeia sta cu fundul mai in spate si cu spatele arcuit, cu atat mai mare va fi placerea simtita de ambi parteneri.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here